Otkriveno ko ulazi u Zadrugu 5: Đetić i Stanija su sigurni, Ša i Tara vraćaju dug od 50.000 €, a njih dvoje u rijaliti stižu kao par!

278

Zadruga 4 nije još završena, a već se potpisuju novi ugovori za Zadrugu 5.

Tijana Em (22) poznatija kao “Žena od sultana”, ulazi u “Zadrugu 5”. Pjevačica će se u narednoj sezoni megapopularnog rijalitija takmičiti sa bivšim dečkom Stefanom Karićem (29), koji je već potpisao ugovor.

Pored njih, s produkcijom pregovaraju i tiktokerka Uki Ku (21) i njen dečko Sergej Pajić (18), “Pinkova zvezdica”.

– Tijana je nedavno gostovala na žurci u “Zadruzi” i tada se digla velika prašina oko nje. Stefanova sadašnja djevojka Jovana Ljubisavljević napravila mu je ljubomornu scenu i napala ga da se čudno ponaša zbog pjevačice s kojom je bio u vezi. Produkcija je odmah reagovala i pozvala Tijanu da u septembru uđe u “Zadrugu 5”, za koju je Stefan već potpisao ugovor. Ona je načelno pristala, ali je ostalo još da ugovore detalje i tačan honorar – otkriva izvor blizak produkciji.

Na razgovoru su bili i tiktokerka Una Kalabar, poznatija kao Uki Ku, i njen momak Sergej Pajić.

– Uki Ku je baš popularna na društvenoj mreži Tiktok, gdje ima 1,1 milion pratilaca! Zbog nje je nastao izraz “ukizam”, koji se odnosi na klince koji je obožavaju, mole joj se, stavljaju svijeće oko njene slike, prekrivaju se ćebadima i peškirima, pale ikone… Producenti smatraju da bi ona bila pun pogodak za rijaliti, u koji će ući sa momkom Sergejom, pobjednikom “Pinkovih zvezdica”.

Ekipi bi trebalo da se pridruži i glumica Olivera Viktorović, kćerka slavnog Mihajla Viktorovića, što je glumica demantovala.

Pored njih, u Šimanovce će se u septembru useliti i Vladimir Tomović, kao i njegova bivša djevojka Stanija Dobrojević, koja je izbjegla “Zadrugu 4” zbog sukoba sa Kristijanom Golubovićem.

Nenad Aleksić Ša ući će sa Tarom Simov u “Zadrugu 5” da bi otplatio njen dug Pinku od 50.000 eura! Reper je odlučio da pomogne ljubavnici da vrati novac koji duguje “ružičastoj televiziji” poslije diskvalifikacije iz “Zadruge”, tako što će zajedno učestvovati u narednoj sezoni rijalitija.

– Volim Taru i spreman sam da vratim 50.000 eura koje duguje Pinku! Ako treba, ući ćemo zajedno u “Zadrugu 5”, i to besplatno – rekao je muzičar.

Izvor: Informer