Sto u obliku kofera, stakleni zid: Ovako izgleda Lukasov penthaus od 500.000 eura, sve je Sonja uredila!

249

Pjevač Aca Lukas živi u beogradskom naselju Voždovac gdje sam provodi dane u luksuznom stanu, a do prije par godina je taj prostor dijelio sa suprugom Sonjom. Kako se šuškalo u medijima penthaus je plaćen 500.000 eura, a sudeći po namještaju nije se štedjelo ni na opremanju.

Ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, smještena je u središnjem dijelu stana. Tu je smješten bijeli klavir, kao i klavijature na kojima Lukas svira vrlo često. Kako je Aca ljubitelj igrca neizostavni su džojstici i igrice. Sto u dnevnoj sobi izgleda kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku. Kako pjevač poručuje za „Super TV“ dom je opremala njegova bivša supruga Sonja, dok je on bio zadužen za plaćanje.

– Dom je opremala Sonja, ja sam samo plaćao i to bez pogovora (smijeh). Ona je odlazila po raznim salonima, uklapala, dodavala, mjerila, sve je bilo po njenoj želji. Ispunio sam joj sve što je zamislila, zato stan i toliko mnogo vrijedi – ističe pjevač za „Super TV“.

Svaki detalj je očigledno posebno biran po Sonjinom ukusu, a ne čudi i što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pjevača. Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene sa svojom djecom, ali i crteže svoje nasljednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspješne karijere.

– Konačno sam u domu našao svoj mir, nekada je bio porodični kada nas je u njemu više živjelo. Sada samujem i lijepo mi je – kaže Aca.

U kuhinji sve je na svom mjestu, bez previše detalja. U pjevačevoj spavaćoj sobi na sredini je ogorman krevet, a na policama nalaze se razni detalji kao i uspomene sa najmilijma.

– Nisam vješt u kuhinji, poručim preko dostave sve ono što mi treba – priznaje Lukas.

Iz pjevačeve spavaće sobe ulazi se u ogromno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi. Pjevač čak i u kupatilu ima umjetničke fotografije, ali i posebne detalje za opuštanje.

Izvor: Telegraf.rs