IVANA ALEKSIĆ JE PRAVA LJEPOTICA, MUŠKARCI DOSLOVNO LUDE ZA NJOM: Procurile slike sa vjenčanja, OVAKO JE IZGLEDALA KAD JE UPOZNALA SHA

157

Iako je u prvi mah željela da odbije ponudu, budući da joj je njena privatnost najvažnija, kako se navodi, Ivana posljednjih dana sve više razmišlja o tome da uđe u “Zadrugu 4” i konačno razriješi svoj odnos sa suprugom

Odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov u rijalitiju ne prestaje da intrigira javnost, a sada su se pojavile glasine da bi uskoro mogla i reperova supruga Ivana Aleksić da se useli u Bijelu kuću, i to za ogromnu sumu novca.

Naime, Ivani je navodno ponuđen honorara od čak 50.000 eura uđe u rijaliti i suoči se sa mužem i zadrugarkom Tarom Simov, sa kojom je Ša već mjesecima u prisnom odnosu.

Iako je u prvi mah željela da odbije ponudu, budući da joj je njena privatnost najvažnija, kako se navodi, Ivana posljednjih dana sve više razmišlja o tome da uđe u “Zadrugu 4” i konačno razriješi svoj odnos sa suprugom.

Ivana je sada ljepotica bez mane, a evo kako je nekad izgledala. Pogledajte fotografije sa vjenčanja nje i Ša koje se desilo 2015. godine:

novi.ba