ALJOŠA VUČKOVIĆ JE PRIJE 3 GODINE OTKRIO DA JE BOLESTAN: A za kćerkin život se borio do posljednjeg atoma snage, EVO KAKO ONA IZGLEDA

267

Legendarni glumac godinama je vodio tešku bitku za zdravlje i život svoje kćerke!

Aljoša Vučković, poznati glumac kog smo gledali u kultnim serijama “Srećni ljudi” i “Bolji život” već više od dvije godine nije aktivan u svijetu glume zbog bolesti o kojoj nije želio ranije da govori.

– Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim – rekao je u jednom od posljednjih obraćanja javnosti.

Vučković živi u Beogradu sa suprugom Editom, s kojom ima dvije kćerke – Leanu i Saru.

O Leoni, koja je krenula njegovim stopama svojevremeno je govorio da je bila na liječenju, piše “Srbija danas”.
Leana se godinama borila sa zavisnošću od teških nar*otika, a poznati glumac je davao sve od sebe u borbi da je izvuče iz ralja nark,omanije i spase joj život.

Kćerka čuvenog glumca Aljoše Vučkovića, Leana Vučković je 1999. godine upisala Fakultet dramskih umjetnosti, zajedno sa Slobodom Mićalović, Katarinom Radivojević, Anom Franić, Milošem Vlalukin, Marijom Vicković…

Pripadala je klasi Predraga Bajčetića i bila jedna od najtalentovanijih u njoj, ali onda je njen život krenuo nizbrdo. Počela da koristi nar*otike i da malo po malo gubi tlo pod nogama. Njeni roditelji bili si očajni, ali se nisu predavali i vjerovali su da spas, ipak, postoji.

Leana je vodila dugogodišnju borbu sa zavisnošću od nar*otika, a na kraju je završila u bolnici, na odvikavanju.

Svi napori porodice tada nisu urodili plodom, pa je odlukom suda Leana bila privedena na obavezno liječenje od teškog oblika bolesti zavisnosti.

Leana se danas izvukla iz pakla dro*e, predaje na Univerzitetu Džon Nezbit, ima dIJete i čini se da je sredila svoj život.

novi.ba