Maja Berović progovorila o SVAĐI sa Bubom i Džalom i ZABRANJENIM pesmama!

219

Danas su se na otvaranju jednog salona lepote u prestonici, pojavile mnogobrojne estradne ličnosti. Među njima su se našle Anastasija Ražnatović, Maja Berović, Zorana Jovanović Zoranah, Kaća Grujić i mnogi drugi.

Ekipa portala Srbija Danas razgovarala je sa Majom Berović o aktuelnim dešavanjima u njenom životu. Na početku razgovora Maja je istakla da je muzika i dalje njena najveća ljubav, iako je počela da razvija biznis na polju kozmetike. U razgovoru sa nama je otkrila da radi pripremi novih pesama, a zatim se osvrnula na razlog zbog kojeg su dve njene pesme uklonjene sa Jutjuba.

Mnoge tvoje kolege se žale na finansijsku situaciju jer godinu dana unazad nemaju nikakve prihode
– Mi smo mnogo godina radili, tako da je normalno da čovek ima neku ušteđevinu od koje će živeti ako nešto krene po zlu. Mi smo se naradili i mislim da niko od nas za godinu dana neće umreti od gladi.

S obzirom na to da tvoje kolege nemaju nastupe, mnogi su se prebacili na Jutjub. Šta misliš o tome?
– Super, Jutjub je bio tu i kad smo pevali i sada. To je super platforma gde možemo da se promovišemo, tako da što da ne.

Nedavno su ti dve pesme skinute sa Jutjuba. Da li znaš zašto?
– Skinute su, ali su vraćene. Razlog su bila nerazjašnjena autorska prava. To smo konačno rešili i sad su tu.

Priča se da si čas u dobrim odnosima sa Bubom i Džalom, a čas da se svađate. O čemu se zapravo radi?
– Ne svađamo se, okej smo sasvim. Nismo se nikada svađali, to što bi ljudi možda voleli da se tako nešto desi, to je već druga stvar.

srbija danas