Ivana se obratila mužu nakon što ju je nazvao preljubnicom: Ša joj ovo nikada nije pružio!

465

Ivana Aleksić sinoć je bila glavna tema rasprave u Bijeloj kući kada ju je suprug Nenad Aleksić Ša nazvao preljubnicom i tražio da ne troši njegov novac. Nakon svega što joj je Nenad sinoć poručio bijesan zbog spekulacija da se Ivana viđa sa Vladimirom Tomovićem, ona je jutros otkrila šta joj je to falilo.

Ivana je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je svima jasno stavila do znanja zbog čega je Tomovića prihvatila za prijatelja, ali i sve one koji su je podržali kada joj je bilo najpotrebnije i najteže:

– Mene kupiš kad mi pružiš ruku koju ti nisam tražila, a trebala mi je… – napisala je Ivana, a svi su razumjeli šta je željela da kaže. Vladimir i ona uključili su se prije nekoliko večeri i jasno demantovali da su u vezi, kao i da su se ikada uživo sreli, već da su samo prijatelji preko društvenih mreža. Ivana je istakla da sa Vladimirom nema ništa i da mu je samo zahvalila jer ju je branio u “Zadruzi”.

Ipak, Ša misli nešto sasvim drugo pa je sinoć tražio čak i advokata:

– Ja da dodam. Ivana se ne razlikuje od mene, isti smo. Evo, obraća se javnosti, a to smo se dogovorili da ne. Sad imam totalno drugačiju sliku o njoj, konačno smo se upoznali. Drago mi je što nisam sa takvom osobom. Sa mojim novcem se niko ne igra. Znam kakav je on. Sa tuđim novcem se ne igra niko. Ja sam krvavo zaradio taj novac – pričao je Ša.

– Ja sam poznavao tu osobu (Ivanu), sada ne. Imam pravo da sumnjam u to kada ima moje ovlašćenje, ne znam ko je ta osoba, ne poznajem je. To je osoba koju stvarno ne poznajem. Najiskrenije je poznajem… Hoću sa bankom i advokatom da vidim sve. Sa mojim novcem niko nema pravo da se igra. I ona je udata žena, isto preljubnica, nije ništa bolja od mene – izjavio Ša sinoć.

Izvor: Republika.rs