Miloš Vujanović u vezi sa Aleksandrom Bursać

290

Iako se svima predstavlja kao slobodna djevojka, pjevačica Aleksandra Bursać (26) već godinu dana je u vezi sa Milošem Vujanovićem (22), koji je ove godine osvojio drugo mjesto u takmičenju „Zvezde Granda“. Kako saznajemo, njih dvoje su u ljubavnu vezu uplovili još prošle godine, a svoj odnos kriju od očiju javnosti zbog njegove karijere.

1288745-21

– Aleksandra i Miloš su oduvijek bili bliski, a prije skoro godinu dana su uplovili u ljubavnu vezu, za koju znaju samo njihovi najbliži prijatelji. Kako se Miloš iste godine prijavio za takmičenje „Zvezde Granda“, oni su donijeli zajedničku odluku da nikome ne pričaju da su u vezi, kako to ne bi ugrozilo njegov plasman u takmičenju. Aleksandra je čak svake subote na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk podržavala Miloša i aludirala na svoje prijatelje da glasaju za njega.
Ipak, za sve vrijeme, koliko je takmičenje trajalo, niko nije posumnjao da između njih dvoje ima nešto više od prijateljstva – izjavio je za „Alo!“ izvor blizak ovom ljubavnom paru i dodaje da je Vujanović često odlazio na Aleksandrine nastupe, kao i da ga je ona upoznala sa mamom.

– Aleksandra je u poslednje vreme često nastupala u Beogradu, a u nekoliko navrata je i on dolazio na njene nastupe kako bi joj dao podršku. Oni nikada u javnosti nisu razmenjivali nježnosti, baš iz razloga da neko ne bi posumnjao u njihovu bliskost. Aleksandra je njega čak i upoznala sa svojom mamom, koja ga obožava jer je Miloš stvarno divan momak – kaže naš izvor blizak ovom paru.

U namjeri da potvrdimo ove informacije kontaktirali smo sa pjevačicom koja je trenutno sa mamom na odmoru u Turskoj, ali nam je kratko odgovorila na pitanje.
– Nismo u vezi i nemam drugi komentar – izjavila je Aleksandra za „Alo!“, dok je Vujanovića naš poziv juče probudio.

– Nemam nikakav komentar – bilo je sve što je rekao mladi pjevač koji je na osnovu svog izgleda i glasa osvojio srca mnogih devojčica.

Izvor: Alo.rs