Vispak, Oaza i Panonika zajedno na otvaranju turističke sezone u Tuzli

258

142

Danas je na Panonskim jezerima u Tuzli zvanično otvorena turistička sezona. Sezona je otvorena manifestacijom „Family day“, koja će trajati dva dana, a svi posjetioci će moći uživati u Zlatnoj džezvi – bosanskoj kafi „ispečenoj“ u Vispakovoj džinovskoj džezvi.

„Prepoznali smo potencijal Panonskog jezera kao turističke destinacije značajne za cijeli Tuzlanski kanton, tako da smo ove godine odlučili nastupiti kao jedan od sponzora i partnera u realizaciji projekta „Family day“. Ovim želimo naglasiti da podržavamo napore koji se ulažu u dalji razvoj cijelog kompleksa. Posebno pozdravljamo odluku da su od ove godine u ponudi Panonike uvrštene kafa Espresso by Vispak i voda Oaza, i to na šest prodajnih mjesta u sklopu kompleksa. S naše strane, i mi smo dodatno investirali u kvalitet ponude. Na taj način AS GROUP želi doprinijeti razvoju turizma u Tuzlanskom kantonu“, riječi su Armina Hodžića rukovodioca marketinga i prodaje u kompaniji Vispak.

S obzirom na prošlogodišnji uspješno održan „Family day“, jasno je da se radi o najmasovnijoj manifestaciji koja je ikada održana na području Tuzlanskog kantona. Potvrđuje to i podatak da je prošlogodišnjoj manifestaciji prisustvovalo oko 40.000 ljudi. Sam događaj u potpunosti je rezervisan za zabavu i druženje. Tokom dvodnevnog eventa smjenjivat će se ulični zabavljači, interaktivne radionice za djecu, kreativno-edukativne radionice, različiti performansi mladih umjetnika, muzički nastupi, kao i raznovrsna sportska takmičenja.

Vispak, Oaza i Panonika ovim putem pozivaju sve ljubitelje dobre zabave i ugodnog druženja da dođu i na taj način uveličaju ovu manifestaciju.