Otkrivena tajna afera Saše Popovića sa poznatom pjevačicom: Isplivali svi detalji koji su se dugo skrivali!

289

Zlata Petrović i Saša Popović bili su zajedno prije oko tri decenije, ali ljubav nije potrajala. Kako pjevačica ističe, možda su se našli u pogrešno vrijeme, ali svakako – ostali su dobri prijatelji.

“Bilo je prije mnogo godina. Sale i ja smo bili u nekoj vezi prije oko 30… 25, 30 godina. On je bio slobodan čovjek, ja sam bila slobodna. Jednostavno, dokle je vrijedilo – toliko je trajalo. Naravno, mi smo ostali i dalje prijatelji. Ja sa svima ostajem prijatelj. Znate šta, niko vama ne daje garanciju koliko ćete da budete u ljubavi sa nekim čovjekom ili sa nekom ženom. Bilo je odlično. Bilo je super! On je prepametan čovjek. Možda smo se našli u pogrešno vrijeme”, rekla je pjevačica.

“Ja sam imala 27, 28 godina. Već sam iza sebe imala jedan brak, imala sam sina od 4, 5 godina. Počela sam da radim 300 na sat! Interesovalo me je da radim i zarađujem. Bilo mi je glupo da uđem u ozbiljnu vezu, odnosno brak” otkrila je ona.

U posljednje vrijeme, pjevačica se svuda pojavljuje u društvu sina Jovana. Kako ističe, najsigurnije joj je da je on vozi kući, a potajno se nada da će upoznati neku pjevačicu i zaljubiti se.

“On ne pije. Onda ja volim kad dođem ovako privatno da popijem neku čašicu vina, pa mi je bolje da me on vozi… Drugo momčić je, zašto da ne zađe malo, možda nađe neku djevojku! Ja bih voljela baš pjevačicu! Ljudi imaju predrasuda, ali ja znam sve moje koleginice da su dobre i normalne žene”, ispričala je ona, a prenosi Blic.

Izvor: Republika.rs