“Od najljepšeg muškarca na svijetu do jednog od najružnijih” BALI BEG IZNENADIO NOVIM SLIKAMA: “ŠTA SI URADIO OD SEBE?” Pogledajte kako sada izgleda glumac (FOTO)

374

Burak Ozčivit kojeg pamtimo kao Bali-bega iz hit serije ‘Sulejman Veličanstveni’ jedan je od najpoznatijih turskih glumaca, a već godinama glasi i za jednog od najljepših muškaraca svijeta.

Nova objava na Instagramu, u kojoj pozira s prijateljem, otkrila je da Burak ima novu frizuru koja obožavateljice definitivno nije oduševila. Naime, Burak se ošišao u svrhe serije ‘Kuruluş: Osman’ koju trenutno snima, a kako je priznao – nema toga što ne bi učinio zbog uloge.

‘Jao, što si to napravio od sebe?’, ‘Kakva šteta da se tako lijep muškarac uništio ovako ružnom frizurom. Izgubio si svu seksepilnost i ljepotu koju si imao’ , ‘Od najljepšeg muškarca na svijetu do jednog od najružnijih. I onda neka neko kaže da frizura ne čini čovjeka’ – samo su neki od komentara njegovih uzrujanih obožavateljica.

Burak, koji na Instagramu ima preko 17 miliona pratitelja, inače je poznat po ‘zapuštenom’ izgledu sa dužom bradom i kosom, a nova frizura sa kratkim šiškama većini njegovih obožavatelja nije dobro sjela.

Tješe se ipak da se samo radi o privremenoj frizuri i da će nakon snimljene serije ponovno pustiti svoju crnu kosu.

novi.ba