Zvezdi Granda prva bračna noć krenula po zlu: Krenuo sam da je skidam, a onda su oni pozvonili u 5 ujutru!

1080

Pjevač Stevan Anđelković vjenčao se sa Natašom poslije jedanaest godina veze, međutim, sada je otkrio da nisu uvijek simpatisali jedno drugo, ali i da prva bračna noć nije išla po planu.

“Pjevao sam u jednom klubu kada sam je ugledao. Međutim, ona je meni bila totalno antipatična. Nisam poželio ništa da imam sa njom. Bila je dominantna, pravila se važna, a u stvari sve je to bio neki odbrambeni mehanizam, štit. Pitala me je da otpjevam neku pjesmu, ja sam rekao da je ne znam. Toliko me je nervirala”, prisjetio se pjevač.

Poslala mu je po drugarici cjeduljicu sa porukom, a on je pristao da ode na kafu sa njom samo iz pristojnosti. Međutim, poslije kraćeg razgovora zaljubio se u sadašnju suprugu.

“To je nevjerovatno zaista. Njen stav, držanje, kako razgovara, sve mi se svidjelo. Tad sam joj tek vidio i oči, usne, kosu, sve. Sa druge strane, ona je bila zaljubljena u mene dok me nije upoznala. Kada me je vidjela uživo, razočarala se, nije jo se dopalo ni kako sam se obukao. Ali kasnije je sve proradilo”, rekao je u emisiji “Od A do Da”.

Kako je otkrio, najljepše mu je bilo kada je ugledao Natašu u vjenčanici, jer je izgledala “kao boginja”. Ipak, prva bračna noć nije protekla onako kako su zamišljali.

“Krenuo sam da joj skidam haljinu, željeli smo da imamo prvu bračnu noć, ali onda nam je njena rodbina u 5 ujutru pozvonila na interfon, jer nisu mogli da nađu smještaj. Izašla je da im pomogne, ja sam za to vrijeme zaspao. Kada se vratila, nije mogla da me probudi i zajedno sa komšinicom je morala da obije vrata, kako bi ušla u stan. Pravo ludilo”, ispričao je Stevan.

Kao što je poznato, kuma na vjenčanju bila mu je najbolja prijateljica i koleginica Milica Todorović.

Izvor: Grand.online