BALI-BEGU PORUČILI – “ŠTA SI TO NAPRAVIO OD SEBE?”: Evo kako najljepši Turčin DANAS IZGLEDA – PROMIJENIO SE

344

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca, Burak Özçivit, kojeg se gledatelji, posebno ženski dio i danas sjećaju po ulozi Bali-bega u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’, već godinama slovi kao jedan od najljepših muškaraca na svijetu.

Kada je prije tri godine stao pred oltar s glumicom Fahriye Evcen s kojom ima sinčića Karana, mnogim je obožavateljicama slomio srce, a sad je, čini se, ponovo našao način da oneraspoloži neke od njih.

Naime, 36-godišnji glumac objavio je nedavno selfie kojim je izazvao mnoštvo negativnih komentara. Iako je fotografija ‘zaradila’, više od pola miliona lajkova, obožavateljice fatalnog Turčina nisu skrivale razočaranje njegovim imidžem koji nosi već nekoliko mjeseci.

‘Jao, što si to napravio od sebe?’, ‘Kakva šteta da se tako lijep muškarac uništio ovom ružnom frizurom. Izgubio si svu se*sepilnost i ljepotu koju si imao’, ‘Od najljepšeg muškarca na svijetu do jednog od najružnijih. I onda neka neko kaže da frizura ne čini čovjeka’, samo su neki od komentara.

Ipak, mnoge se dame nadaju kako je ovo samo privremena frizura i look glumca. Burak je imidž morao promijeniti zbog serije koju trenutno snima. ‘Zbog uloge bih učinio sve – smršavio, udebljao se, promijenio frizuru i napravio što god je potrebno. Sve je to dio našeg posla i umjetničkog stvaranja’, rekao je u jednom intervjuu.

Inače, glumac se nedavno suočio s teškim optužbama da je zlostavljač. Kako navode turski mediji, kolege sa seta serije series ‘Kurulus: Osman’ u kojoj je utjelovio Osmana Beyja izjavile su da je nemoguć te da je pravi pakao raditi s njim. ‘Kada znate da ćete snimati s Burakom, odlazak na set je toliko mučan. Povraća mi se od same pomisli. Sve kolege psihički zlostavlja – viče, govori da su nesposobni, da nisu dostojni glumačkog svijeta i uz sve to sebe uzdiže’, rekao je neimenovani izvor koji je radi na setu spomenute serije.

Izvor: Story.hr