Ana Korać izvadila par rebara: Starleta pukla 7.000 eura kako bi smanjila struk i izgledala kao lutka!

318

Starleta i rijaliti učesnica Ana Korać se navodno podvrgla još jednoj estetskoj operaciji, kako bi smanjila obim svog struka.

Koraćeva je nedavno bila u Istanbulu, gdje joj je urađena operacija vađenja rebara, za šta je iskeširala 7.000 eura.

– Ana je oduvijek željela da ima bujne obline i tanak struk, a jedan od motiva ulaska u rijaliti bio je da zaradi novac za brojne estetske operacije. Najviše je štedjela za operaciju sužavanja struka, zbog čega je otputovala u Tursku, na kliniku u kojoj radi jedan od najboljih estetskih hirurga – priča izvor blizak Ani.

– Doktor koji ju je operisao je Anin dugogodišnji saradnik, pa ga nije čudio njen zahtjev da već tanak struk suzi još više. Ona se nije plašila, te mu se potpuno prepustila i vjerovala da će postići rezultat kakav je htjela. Želja joj je bila da obim struka bude oko pet centimetara manji.

– Nijedan doktor u Srbiji ne radi ovu vrstu operacije zbog čega se Ana odlučila za Tursku. Jedan od najpoznatijih hirurga joj je izvadio posljednji par rebara, a operacija je obavljena pod totalnom anestezijom. Oporavak je trajao oko dvije nedjelje, a ova intervencija je koštala 7.000 eura. U Istanbulu je bila i tokom postoperativnog oporavka, a sve je dobro uspjela da sakrije od javnosti, jer u tom periodu nije ništa objavljivala na društvenim mrežama – zaključuje ovaj izvor.

Izvor: Alo.rs