Evo kakva je situacija bila na snimanju Zvezda Granda: Svi su gledali u Mariju i Jelenu!

572

Počelo je snimanje za peti krug najpopularnijeg muzičkog šoua “Zvezde Granda”, a nakon pauze žiri se vidno raspoložen ponovo okupio Grandovom studiju.

Jelena Karleuša i Marija Šerifović razgovaraju, čemu svjedoči snimak iz studija Granda, gdje su danas obe stigle na snimanje novih emisija takmičenja Zvezde Granda.

Naime, njih dvije i dalje sjede gdje su i sjedile – jedna pored druge, a na snimku se vidi kako razmjenjuju riječi, a potom i đuskaju na svojim mjestima, očigledno vidno raspoložene.

Marija je ovaj snimak podijelila i na svom Instagram nalogu, sa smajlijem koji “plače od smijeha”. Jelena to na svom nije učinila, a činjenica je da je i dalje nije ponovo zapratila na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsjetimo, frka među bivšim/sadašnjim prijateljicama nastala je onda kada se Marija oglasila povodom diskvalifikacije kandidatkinje Vanje Knežević, kojoj je bila mentor.

Jelena ju je tada otpratila sa Instagrama, jer od nje nije dobila očekivanu podršku, što bi ona, kako je potom objavila na svom Instagramu, za nju sigurno učinila, da je situacija bila obrnuta.

Izvor: Telegraf.rs