Mnogi hoće Cecine zube od 8.000 eura, Ražnatovićkin stomatolog ima neobičan zahtjev!

305

Svetlana Ceca Ražnatović izuzetno vodi računa o fizičkom izgledu, a naročito o osmijehu, koji je i njen zaštitni znak. Njeni zubi su među najskupljim na estradi. Folk zvijezda je za blistavo bijeli osmijeh dala malo bogatstvo, tačnije 8.000 eura, o čemu je Kurir prvi pisao, kada ju je i slikao tokom jedne od posjete stomatologu.

Nema sumnje da se svaki cent isplatio, jer su obožavatelji toliko oduševljeni Cecinim osmijehom da žele potpuno isti. U prilog tome svjedoči i nedavna objava Ražnatovićkine zubarke na Instagramu.

– Mnogi žele Cecin osmijeh. Mi smo najsrećniji kada je vidimo nasmijanu, imamo mnogo razloga za to – napisala je Ražnatovićkina zubarka, koja je podijelila i jedan od kartona na kojem je stavljena neobična naznaka: Hoće zube kao Cecine – piše u kartonu.

Ovim povodom kontaktirali smo i sa pjevačicom, koja nije krila zadovoljstvo.

– Drago mi je da je tako – kratko je poručila Ceca.

Inače, Ražnatovićku krasi biserni osmijeh koji žele i mnoge njene koleginice sa estrade. Ona često posjećuje stomatologa. Tako je prije tri godine mijenjala navlake na zubima i izabrala najskuplji porcelan, što ju je koštalo 250 eura po zubu.

Kurir je tada uslikao Ražnatovićku kad je ulazila u ordinaciju na Zvezdari, a iako nije htjela da otkrije šta je tamo radila, ubrzo smo shvatili – iz njenog osmijeha. Međutim, u posljednje vrijeme ona sa svojim pratiocima na društvenim mrežama često dijeli savjete i preporuke, ali i otkriva gdje se njeguje i održava liniju i higijenu svojih zuba.

Podsjetimo, krajem devedesetih godina Ceca je takođe bila hit, ali ne u zubarskim ordinacijama, već u frizerskim salonima. Njeni fanovi su tražili upravo njenu frizuru – kratku kosu zalizanu u stranu, koju je nosila tokom promocije albuma na kojoj su bili hitovi “Idi dok si mlad”, “Znam” i drugi.

Izvor: Kurir