Ušao sam u rijaliti samo da bih pokazao kakva si: Karić bez milosti urnisao misicu, pa je ponizio kao nikad do sada!

226

Zadrugari su gledali razgovor Nenada Aleksića Ša i Jovane Ljubisavljević u dvorištu, a oni su mislili da Kenan Tahirović ne smije da sjedi sa njima zbog Rialde Karahasanović. Nakon snimka, sve je eskaliralo u Jovanin sukob sa Stefanom Karićem.

– Šta da prokomentarišem od blama? Ja nikom nisam zabranila ništa – rekla je Rialda.

– Rialda i ja smo bili u svađi taj dan, ništa ovo – dodao je Kenan.

– Ja nemam ništa protiv vašeg druženja, moj sukob je isključivo sa tobom, Jovana. Nikad nisam ništa prebacila što sedi sa bilo kim, a pogotovo sa tobom – dodala je pjevačica.

– Ja sam se tih dana sklanjao od svih. I nisam zbog Rialde, nego da ne bih Stefanu i Jovani napravio problem – nastavio je Kenan.

– Meni je više preko glave povezivanja Kenana i mene. To sam pokazala da bi mogao da sedne i on je sjeo kad sam ustala, znači da je do mene – rekla je Jovana.

– Sada ispada da je Rialda stvarno zabranila – prokomentarisao je Milan.

– Mene više ništa ne interesuje – nadurio se Stefan.

– Previše ovo izgleda kao filmski, ona kao tapše, ispada da je on p..kica jer ne smije da sjedne pored tebe zbog Rialde. Kakve veze ima sa tobom? Meni ovo izgleda bespotrebno, bespotreban komentar – ustala je Milica Kemez.

– Stefanu je jako neprijatno da se bavi trivijalnim stvarima koje Jovana potencira. Previše pažnje pridaje toliko nebitnim stvarima… Umjesto da uživa u vezi. Šta ona ima da komentariše ko smije da sjedne? Njemu je to blam. I na kraju to tapšanje, kao kučetu – prokomentarisala je Sandra Rešić.

– Poslije današnjeg prvo klipa je neću komentarisati. Omalovažava ovog dečka, a isto traži od mene, a onda se smije dečku… Što se smije dečku koji želi dobro svojoj vezi? – pitao je Stefan.

– Što ne bi sjeo kada mi nemamo ništa? – pitala je misica.

– Ovo je bio ironičan, odvratan osmijeh. Ja isto nemam ništa sa Kristinom. Ja sam odlučio poslije prvog klipa da ne komentarišem. Pakuje mi neke stvari – poručio je Karić.

– Mi nismo tri dana u vezi, ali ja gledam ovako, šta da je neki muškarac ušao u subotu i ja se sunčala sa njim? Što me vrijeđa? – rekla je misica.

– Hoćeš da te vrijeđam? Evo, ušao sam u rijaliti samo da bih pokazao kakva si. Eto ti vrijeđanje, može mi se, ja ću se ponašati kako hoću – pobijesnio je Stefan.

Izvor: Kurir