ŠOK VEČERAS U ZVEZDAMA GRANDA! MARIJA ISPRSKALA CIJELI STUDIO – POGLEDAJTE KARLEUŠINU REAKCIJU: Skočila i evo šta je uradila

223

Žiri je ove subote nevjerovatno dobro raspoložen, a u prilog tome idu kadrovi u kojima se Jelena Karleuša penje na sto u esktremno kratkoj suknjici kako bi zaigrala uz nastup jednog kandidata.

– Ajmo Marija!- uzviknula je Jelena, a zatim je Šerifovićeva otvorila limenku energetskog pića i krenula da prska po celom studiju. Čini se da se ovo nije dopalo pojedincima, te su ih Ana i Bosanac posmatrali vidno iznervirano, sklanjajući se sa svojih mjesta kako ne bi završili ”okupani”.

Potezi ovog ženskog tandema nisu jedini iznervirali kolege, već je to učinio i Đorđe David koga su nazvali nekulturnim zbog podizanja noge na sto

– Ne mogu da spustim nogu i neću da spustim- rekao je on ostalim članovima žirija.

Da je istinita parola ”Ko se bije taj se voli” još jednom će dokazati Bosanac i Jelena u žučnoj raspravi, u kojoj će Karleuša pokušati da nadjača kolegu pjevanjem.

Dok je Stojković komentarisao, ona mu je u svom maniru, pjevajući operskim glasom odgovarala- Mnogo se*eš Bosanac, i previše nego što možemo da podnesemo.

novi.ba