Dok Karleuša šopinguje u Dubaiju, izraz lica njenih kćerki je apsolutni hit: Djevojke, dosadno?

855

Pop zvijezda Jelena Karleuša (42) sa kćerkama Atinom (12) i Nikom Tošić (11), bila je u šopingu, a dok mama pazari krpice, svi komentarišu rekciju i izraz lica njenih nasljednica koji je apsolutni hit.

Karleuša je sa kćerkama na odmoru u Dubaiju, a putovanje je iskoristila i da se počasti garderobom, pa je sa Atinom i Nikom otišla u šoping. Međutim, iako se kaže da “ispod kruške ne pada jabuka”, Jelenine kćerke na tu izreku stavljaju znak pitanja, bar za sada.

Jelena je bila u ravnim sandalama i bijeloj haljini ispod koje nije imala brus, kako bi joj bilo prijatnije dok traga za pravim komadom odjeće, a za to vrijeme Atina i Nika mamu su čekale udobno se smjestiviši u fotelji sa zaštitnom maskom na licu.

Karleuša ih je tom prilikom snimila, a kako izgleda, djevojčicama je malo bilo dosadno, a Nikin izraz lica govori više nego nečijih 1.000 riječi: “Dosadno mi je!”, pa im je Jelena vidjevši situaciju saopštila da uskoro završava sa šopingom.

– Djevojke, dosadno? Evo još malo i završava mama – rekla je Karleuša Atini i Niki koje snimala, a njihov izraz lica apsolutni je hit na društevenim mrežama, pa su odmah počeli komentari: “Ja, kad mi kažu da nema čokolade”, “Ja u gostima kod rodbine koju nisam vidio 10 godina”, “Ja, kad me neko smara”…

Inače, Atina i Nika su veoma popularne na društvenim mrežama i privlače pažnju svojim stajlinzima, Jelenina starija nasljednica reklamira brojne modne kuće koje se bave garderobom za djevojčice i tinejdžerke, ali ipak Atini i Niki još uvijek nije zabavan šoping kao tinejdžerske zanimacje.

Izvor: Telegraf.rs