Luna proslavila 25. rođendan na vrhu Burž Kalife: Trudna Đoganijeva uživala za sve pare, a onda se emotivnim riječima obratila Marku!

408

Luna Đogani i Marko Miljković već nekoliko dana borave u Dubajiu, a trudna Luna je danas proslavila 25. rođendan. Marko je za nju spremio iznenađenje, pa ju je odveo na vrh Burž Kalife kako bi uživali u ručku i pogledu.

Naime, Đoganijeva se sve vrijeme oglašavala na svom Instagram profilu, gdje nije krila sreću i oduševljenje. Ona je pokazala vjerenika Marka kako uživa u obroku, a onda nazdravila povodom svog rođendana.

Đoganijeva ne krije sreću što je rođendan proslavila baš na ovoj destinaciji, pa se emotivnim riječima obratila vjereniku Marku Miljkoviću.

“Predivan 25. rođendan, moram da se zahvalim mom mužu Marku za sve što je organizovao, cijeki put, ovo veče i svaki dan. Kada pomislim da ne možeš bolje, ti me iznenadiš. Meni svakodnevno dokazuješ koliko sam srećna, ne samo danas, i jedva čekam novi život sa tobom koji nam dolazi. Volim te”, napisala je Luna.

Izvor: Kurir