Umbrella Elektronske cigarete-Zivot bez duhanskog dima!

421

Umbrella Corporation LTD d.o.o. je osnovana 2010. godine u Beogradu, Srbija. Umbrella je danas prisutna u 3 zemlje regiona: Srbija, Bosna i Hercegovina i Makedonija.Broj Umbrella prodajnih šopova u regionu je oko 40. Ovaj broj je u stalnom porastu usljed konstantnog razvoja tržišta i otvaranja novih Umbrella šopova. Pored sopstvenog prodajnog kanala, Umbrella je razvila i distributivnu mrežu sa 700+ prodajnih mjesta u regionu (trafike, benziske pumpe, apoteke, marketi, šopovi mobilnih i elektronskih uređaja.

 

 

 

 

 

 

Filozofija Umbrella poslovanja se zasniva na motivu da obezbjedi svojim dugogodišnjim, lojalnim klijentima koji vjeruju u Umbrella brend, najkvalitetnije, najatraktivnije, najaktuelnije i najinovativnije proizvode po konkurentnim tržišnim cijenama.

 

 

 

 

 

 

Kao što kišobran štiti od kiše ili sunca kompanija „Umbrella“ štiti svoje klijente obezbjedjujuci proizvode koji promovišu zdravlje, jer predstavljaju zdraviju alternativu.

 

 

 

 

Kompanija Umbrella je već šestu godinu za redom nosilac Zlatnog certifikata bonitetne izvrsnosti, što je veoma rijedak slučaj za kompaniju koja posluje tek jednu deceniju.

 

 

 

 

 

 

KAKO ODABRATI ELEKTRONSKU CIGARETU?

Većina nas se prilikom prvog susreta sa svijetom elektronskih cigareta našla u veoma teškoj situaciji koja se zove ODABIR MOJE PRVE ELEKTRONSKE CIGARETE.Ono što je olakšavajuća okolnost je da je veliki broj korisnika došao u naše radnje po preporuci i tražili su isti onaj model koji koristi njihov prijatelj (rođak, partner, kolega…) pa je odabir bio utoliko lakši jer su taj model već probali i čuli pozitivna iskustva o njemu. Ipak, oni koji su samo čuli za elektronske cigarete kao najbolji način za ostavljanje duhana su sami morali da se odluče za svoj prvi model, a kada u radnji (ili na sajtu) ugledaju ogroman asortiman elektronskih cigareta, to umije da bude baš veliki problem.

Umbrella Basic line : E-tečnosti pakovane u unikatnim bocama od 10ml/30ml sa velikim izborom aroma i doza nikotina.
Umbrella Ole line: Specijalna linija e-tečnosti u bocama od 10ml sa velikim brojem unikatnih kompleksnih ukusa.
Umbrella Premium line : E-tečnosti sa više Vg-a, više snažnih aroma i više pare,pakovane u staklene boce od 30 ml.
Umbrella NicSalt line : Tečnosti sa nikotinskim solima i većom koncentracijom nikotina u bočicama od 10ml.

Flavour Art, Italy:Umbrella je ekskluzivan distributer za 3 zemlje regiona za ove veoma popularne i klinički ispitane tečnosti.

Ritchy Liqua, Czech Republic : Umbrella je ekskluzivan distributer za 3 zemlje regiona za ove tečnosti vjernih ukusa duhana i voća.

E cigarete najpopularnijih svjetskih brendova: Joyetech, Eleaf, Wismcec, Kangertech, Vaporesso, Justfog, Innokin, GeekVape.

HOVERBOARDS : najveći izbor modela, popularne cijene, cerifikovan servis.

Playboy Upaljači : atraktivni , sa plavim plamenom i stilom poznatog brenda.

Playboy kondomi : popularan svjetski brend u službi zdravlja i zaštite – Umbrella je ekskluzivan distributer za 3 zemlje regiona.

Umbrella Srebrena rukavica :Jedinstven kozmetički proizvod u regionu na bazi srebra.

 

 

 

 

 

 

Iz kompanije Umbrella corporation BH poručuju da se broj klijenata konstantno povećava iz godine u godinu. Kompletan asortiman elektronskih cigareta i tečnosti možete pogledati na: www.umbrellashop.ba