Rialda se guši u suzama: Evo šta joj je Kenan uradio!

673

Zanimljivo je bilo u emisiji “Gledanje snimaka”. Nakon snimka na kojem Rialda Karahsanović plače jer joj se sve skupilo , voditelj Milan Milošević je tražio komentar od nje same.

– Ma to je bila situacija kada sam ja jurila da se presvučem,pa da mu spremim da jedem. On je takav, ja sam sa njim pričala već o tome. Mene je pogodilo to što sam ja njemu rekla da mi donese sve što mi treba, a on se naljutio i rekao da neće ni da jede. Ja stalno mislim na njega. On meni kaže da su ovdje druge okolnosti, ne djeluje to tako – rekla je Rialda.

– Ma ja ne znam šta je ovo bilo, nisam ja rekao ništa loše za to. Skulja se i meni pa ne plačem – rekao je Kenan.

– Ma ja sam takva da ne volim da pričamo o našim problemima, mi to sami radimo. Meni je čudno što se toliko prepadne partnerstva – rekla je Rialda.

– On je jako sebičan, ja vidim neke stvari gdje on spremi sam sebi , a nju zaboravi. Ona je bila presretna kada je on njoj spremio salatu. Njoj znače te sitnice – rekla je Ermina.

– Mene nije sramota, ja samo ne volim da se priča o tome. Ja nisam znao da ona plače – komentarisao je Kenan.

– On nije osoba koja se gura da sprema ručak, sramota ga je bilo za Đuskoviziju kada smo spremali nastup – dodala je Rialda.

– Ovo nije sitnica, Kenan je samoživ lik, on sam šeta, sam radi, sam sprema. Ali ako se već ovo dešava, ja mu bih dozvolila da bude takva – rekla je Matora.

– Ona se stvarno trudi da bude i domaćica i dama, nemam riječi za to. A on se ušuškao u njeno naručje, ona radi sve za njega, brani ga pred svima, ona je sjajna iskreno. Kenana obožavam, ali ona je takva prema njemu, daje sve od sebe, a on nije takav prema njoj. Rialda drži do sebe – rekla je Nadica.

– Meni djeluje da kod njega nema volje, ali to se menja kad tad. Rialda radiš sve zbog njega, zbog osobe do koje ti je stalo. To treba da ima i Kenan, ali meni ne djeluje da je njemu stalo. Stvar je osjećaja – pričao je Đedović.

– Nas dvoje smo skoro 5 mjeseci, svi nam govore da je to smejurija. Meni je van pameti da ja dokazujem da je i njemu i meni stalo. Meni je sad postalo teško jer ja ne želim da pričam po ćoškovima, niti da ikoga blatim, jer to nije veza – rekla je Rialda.

– Ja nisam to tako shvatio, ja i ona imamo baš lijep odnos o svemu, sada mi nije jasno što ona sada plače – rekao je Kenan.

Izvor: Pink.rs