ZVEZDE GRANDA: Mirza Selimović zasluženo odnio pobjedu!

278

10415594_278637818986091_7943105717401935129_n

Nakon devet mjeseci ogromnog rada i truda, glasanja i ispadanja, borbe pjesmama, najpopularniji muzički show “Zvezde Granda” je dobio svog osmog po redu pobjednika.

Riječ je o vanserijskom, Mirzi Selimoviću!

Sjetimo se, prije tačno dvije godine, Mirza se našao u situaciji kada je cijela država pa i šire navijala i glasala za njega, u situaciji kada su svi mislili da je sigurno on pobjednik show-a ZMBT, i kada je odnio nažalost tek drugo mjesto.. To je bio ogroman šok za sve one ispred malih ekrana, i sigurni smo da niko nije gubio nadu i želju da ovaj izrazito talentovani momak jednog dana osvoji ono što mu pripada, odnosno osvoji pobjedu!

Mirzin san iz djetinjstva, želja njegovih mnogobrojnih vjernih fanova večeras je ispunjena! Odnio je titulu najboljeg, titulu koja mu pripada, i uz to dobio zaslužen album pjesama, i stan u centru Beograda.

Večeras se predstavio sa raznovrsnim pjesmama, i još jednom pokazao da komotno može držati lekcije pjevanja, te da je to ono za šta je on rođen!

U Mirzinom glasu će uskoro moći uživati svi na njegovom prvom solističkom koncertu, koji će biti održan u njegovom rodnom gradu – Srebreniku, kojem je i poklonio svoju zasluženu pobjedu!

Naš portal od srca čestita Mirzi i njegovoj porodici!

E. Dautović