Bogdan otkrio tajni plan: Istina o odnosu sa Cecom!

381

Kako Scandal saznaje, Bogdan Srejović povjerio se prijateljima da bi volio da sa Cecom provede život. Kako im je objasnio, nikad u životu nije osjećao toliku opuštenost, a opet i sigurnost pored jedne žene.

– Ceca i Bogdan uživaju, baš su skladan par i nekako su se našli. Putuju po Srbiji, dobro se provode, obilaze lijepa mjesta. Čak im ni luksuz nije bitan, samo im je važno da su zajedno – objašnjava naš izvor i dodaje:

– Veza im je iz dana u dan sve ozbiljnija, pa su Bogdana neki prijatelji pitali kakvi su im dalji planovi i on je bio baš iskren. Rekao je: Sa Cecom želim da provedem život, ali ne žurimo. Mnogo nam je lijepo i zato ne mijenjamo ovo što smo izgradili. Meni je bitno da sam uz nju srećan, ispunjen, zadovoljan, ponosan. Istovremeno smo oboje i srećni, ali i sigurni jedno u drugo i to nam je najvažnije.

– A Bože zdravlja, ako Bog tako zapovijeda, što da ne? Sutra možemo možda i da živimo zajedno, ja nemam ništa protiv. Polako, tek je vrijeme pred nama – prepričava naš izvor šta je čuo od Bogdanovih drugova i dodaje:

– Njima je baš sve krenulo, i baš su par. A uz sve to, oboje imaju i djecu,i u tom smislu su ostvareni, tako da im jedino ostaje da se vole i prepuste jedno drugom.

Izvor: Scandal