DALILA I DEJAN DOBILI NOVAC OD PRODUKCIJE ZADRUGE! Otkrili KOLIKO – Znate kako smo OTIŠLI, a sada… BUM

285

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević prisetila se učešća u “Zadruzi 3”, kada su ona i njen partner Dejan diskvalifikovani iz iste.

Dalila je našla novac koji je dobila od produkcije od nedeljnih budžeta i to sakriven u plišanoj igrački.

– Raspremajući garderober, naletim na svima dobro poznatu igračku koja je krasila naš krevet u “Zadruzi 3” i ujedno bila štek za novac. S obzirom da znate na koji način smo otišli iz “Zadruge”, par zadrugara nas je spakovalo i ujedno je uletela u odeću i naša igračka, a da niko nije uspeo da napipa novac. Iako su se svi trudili da pronađu u našoj odeći i novac, nisu uspeli – napisala je rijaliti zvezda i dodala:

– Danas 21.02.2021. dobila sam par hiljada od svog Lile da kupim nešto zanimljivo. Inače, ovo su bili naši nedeljni budžeti koje nekad nismo uspeli da potrošimo jer je bila zajednička kupovina u kojoj bi samo jedna osoba išla po namirnice, a da nikada nije donela ono što svi traže jer je prosto nemoguće. Zbog toga mi nismo učestvovali u tome i sada smo bogatiji za 7-8 hiljada dinara. Šta biste vi uradili sa ovim novcem? – pitala se ona, a komentari se samo nižu.

srbija danas