Lukasova dvije decenije mlađa djevojka slavi rođendan u njegovom stanu: Od Ace dobila skupocjeni poklon!

269

Popularni folker Aca Lukas (52), kako saznajemo, uživa u ljubavi sa novom djevojkom koja je dvije decenije mlađa od njega, a njen rođendan proslavljaju zajedno u njegovom stanu na Voždovcu, piše Telegraf.

Prema našim saznanjima, Lukas je već neko vrijeme u ljubavi sa mlađom brinetom koja se u Njujorku bavi prodajom nekretnina, a porijeklom je iz Srbije.

Zgodna brineta popularnom folkeru ukrala je srce, a njen rođendan proslavljaju zajedno u njegovom stanu.

Lukas je mislio na svaki detalj, pa je svoju ljepšu polovinu obradovao skupocjenom torbom, a pokloni nisu izostali ni od Acinog kuma i menadžera Tomice Žugića, kao i njegovog producenta Saše Mirkovića.

– Acina djevojka stigla je iz Njujorka u Beograd kako bi sa njim proslavila svoj rođendan. Ona je dvije decenije mlađa od Lukasa, ali razlika u godinama nije im predstavljala nikakvu prepreku s obzirom na to da se radi o zreloj i ostvarenoj ženi koja se bavi ozbiljnim poslom, prodajom nekretnina – rekao je izvor blizak Lukasu za Telegraf Jetset.

– Aca je svoju djevojku za rođendan iznenadio torbom brenda “Salvador Ferragamo”, a njegov menažer i kum Tomica poklonio joj je “Creed” parfem, dok je Lukasov producent njegovoj izabranici za rođendan poklonio šal marke “Chanel” – dodao je izvor.

Izvor: Telegraf.rs