Nakon raskida napustio stan u kojem je živio sa Anom Korać! Davidova majka u šoku: Možda su se zasitili! Plakala sam kad sam čula!

214

Ana Korać i David Dragojević započeli su ljubavnu vezu pred kamerama u rijaliti programu “Zadruga”. Prošle godine su krunisali svoju ljubav i vjeridbom te su imali planove da se vjenčaju nakon što se situacija sa koronavirusom smiri i epidemiološke mjere dozvole proslave.

Međutim, prije par dana je kao bomba odjeknula vijest da su Ana i David raskinuli. Biljana Dragojević, Davidova majka, se oglasila pa otkrila detalje njihovog odnosa. Istakla je da joj je veoma žao što su se razišli i da vjeruje da će doći do pomirenja ukoliko su emocije među njima dovoljno jake.

– Nisu ni prvi ni posljednji koji su se razišli. Žao mi je što se tako desilo, bili su mi slatki i bili su skladan par, ali ljudi žive zajedno i mnogo duže i imaju djecu pa se raziđu. Mogu da kažem da mi je zaista žao.

– Koliko ja znam, oni su bili 24 časa zajedno u Beogradu i uvijek je bilo sve okej. Nisu imali neke svađe. Zašto je došlo do raskida ne znam jer još nisam uspjela da sjednem sa Davidom i da popričam. Ne mislim da je neka prevara u pitanju, ali ne znam razlog raskida. Čula sam svašta na društvenim mrežama, ali ne bih ništa da komentarišem dok ne popričam sa Davidom i ne saznam šta se ustvari desilo, ako uopšte želi da mi kaže. Mi imamo dobar odnos i vjerovatno će mi reći. Moguće je da se ljubav ugasila, ne vjerujem da je bilo mjesta za neke prevare jer su bili non-stop zajedno. Možda su se zasitili i možda je ljubav utihnula između njih.

– Ne mislim da su zaratili, mislim da su ostali u okej odnosima. Jedino što znam je da su se blokirali, ali ne znam zašto. Znam da su se razišli u normalnim odnosima, da nije bilo neke tenzije i svađe. To se u trenutku odigralo, da sam i ja bila u šoku. Nisam mogla ni da pretpostavim, bilo mi je iznenađenje, tako da te detalje ne znam. Tužan je. Nije mu svejedno, ipak je on nju volio kao i ona njega. To je bila velika ljubav i ne djeluje da je baš nešto veseo, a pretpostavljam da nije ni ona.

– David mi je rekao da je odmah iznajmio stan u Beogradu. Tako da će za sada biti tamo, ne znam kakvi su mu dalji planovi. Ne živi više u onom stanu gdje su zajedno živjeli. Pustiću da prođe neko vrijeme, pa je možda i pozovem. Ne volim da se miješam. Što se mene tiče možemo ostati u kontaktu. Sa svim bivšim djevojkama od Davida i Dejana ja sam u dobrim odnosima, a neke od njih mi čak dolaze i u salon. Vidjećemo, možda su trenutno ljuti jedno na drugo, pa se možda i pomire. Ja sam rekla i Davidu, ako postoji ljubav i ako je to jako i neraskidivo, vrlo lako može da se desi da se kroz par mjeseci pomire. Možda treba da prođe neko vrijeme da shvate da jedno drugom nedostaju. Sve zavisi da li su osjećanja dovoljno jaka.

Izvor: Srbijadanas