Balkanske prevare na OBN TV

223

2706.Still002

Za mnoge stvari vjerujemo da nisu mogće dok se ne dese nama samima ili ljudima koji su nam bliski prijatelji. Novo izdanje emisije „Balkanske prevare“ koje je u nedjljeu 29.06.2014. na programu OBN TV bit će dosta drugačija od onih na koje ste navikli da gledate.

Ekipa na čelu sa Goranom Stojičevićem Karamelom istražuje nestanak bake Rose u Beču.
Toplica i Slađana Marinković obratili su se za pomoć jer je Toličina majka Rosa nestala iz staračkog doma u Beču prije dvadesetak dana.
Istražujući nestanak bake Rose ekipa je od njene frizerke Sani saznala je da je imala stalno kozmetičke tretmane (manikir, pedikir, solarijum..)uradila je i face lifting ali i da je planirala da ugradi silikone u grudi. Sa druge strane njena njegovateljica Jadranka Stević ekipi je ispričala da Rosa nikada nije preboljela svoju prvu ljubav sa kojom je morala da se rastane jer je on bio siromašan i njhovu vezu njena porodica nije odobravala.
Istraga je otvorila nekoliko pitanja: da li je neodoljiva želja da opet bude mlada Rosu odvela u smrt ili je u pitanju pronalazak stare ljubavi iz mladosti no ekipa nije isključila mogućnost i da je Toplica, njen sin umješan u nestanak majke kako bi sebi obezbjedio bolji život.
Pravu istinu saznajte ove nedjelje u 21:20 kada su na programu OBN TV „Balkanske prevare“