Gori si od Janjuša! Kristijan Golubović bijesan kao ris, urnisao Čorbu: Odvratan si!

198

Kristijan Golubović i Milan Janković Čorba su raspravljali o Čorbinom raskidu sa Majom Marinković.

– Ti je j…š i poslije tri dana joj daš korpu, meni je to katastrofa! -rekao je Kristijan.

– Na koji način da je ispoštujem? Ja ću da se družim s njom, ali ne mogu više da spavam pored nje! – rekao je Čorba.

– Prije dva i po sata si j..o a sad odjednom ne možeš! Kod vas prvo u krevet pa onda primijetite da nešto nije u redu! Upoznavanje mora da traje dugo i detaljno, a ovo je kombinacija! Trebao si da kažeš .

– Ne znam, vidjećemo šta će biti – rekao je Čorba.

– Ti si Don Žuan, osvojio si je…ti nemaš pojma u glavi šta ti se dešava! Ti si se predstavljao kao bolji od Janjuša, a ispao si gori!- rekao je Golubović.

– Ja je nisam j…o iz ljubavi! Tad bi se sekirao, da sam se zaljubio! Da se zaljubim u djevojku koja mi je dala p…u poslije dva dana! – rekao je Čorba.

– Kćerku mog prijatelja si izj..o i šutnuo poslije tri dana, naravno da je ne poštuješ! Zavarao si i mene i nju svojim ponašanjem! Da bi poljubio djevojku u usta, to je poezija! Trebao si da joj odmah kažeš a ne cici mici…odvratan si – rekao je Kristijan.

– Ljubi se sa mnom, gleda u njega! Je l’ sam ja budala? Sama skače na mene, sama mi skida gaće, ona je sama počela da ulazi kod mene, a ti znaš da sam ja džukac. Priznajem da sam pogriješio, kajem se, ali neću da se izvinim! – rekao je Janković.

Izvor: Kurir