ONA ULAZI U ZADRUGU! 50.000 EVRA za pet meseci – svi detalji UGOVORA! Bivša žena POZNATOG PEVAČA, za njom svi ŽUDE /FOTO/

261

Ani Jovanović naglo je skočila popularnost otkako se u javnosti spekuliše da je u šemi sa jednim fudbalerom. Upravo zato ona je dobila ponudu od produkcije Pink televizije da uđe u “Zadrugu” na pet meseci za 50.000 evra.

Atraktivna brineta i bivša supruga Peđe Jovanovića Blizanca trenutno je jedna od najpopularnijih žena na srpskoj estradi, a razlog za to je što je, navodno, zavela oženjenog fudbalera.

Dizajnerki je naglo skočila i popularnost na Instagramu, gde je za nekoliko dana dobila više od 12.000 pratilaca. Samim tim i njene fotografije imaju više komentara, a privatne poruke putem ove društvene mreže ne može ni da postigne da pročita.

To je navelo i produkciju najgledanijeg rijalitija da kontaktira Anu i da joj odličnu ponudu za učešće u “Zadruzi”.

Kako izvor blizak Pink televiziji kaže, Jovanovićki je ponuđeno čak 50.000 evra za pet meseci učešća u ovom formatu. To znači da bi zarađivala deset hiljada evra mesečno, što nekim od učesnika nije ni celokupan honorar.

Čelnici su Ani ponudili i da sama postavi svoje uslove, te bi bila i povlašćenija u odnosu na ostale takmičare, mogla bi češće da kontaktira sa spoljnim svetom, pre svega s decom.

Predlog je bio da uđe početkom februara i da ostane tamo do kraja rijalitija, to jest do kraja juna. Naravno, bila bi ravnopravni takmičar i za glavnu nagradu od 50.000 evra, a sudeći po trenutnoj popularnosti dizajnerke, i to je vrlo moguće.

Informer