Ana Nikolić vlasnica najskuplje pjesme na estradi, a evo ko je prati u stopu!

296

Estradne ličnosti ne štede na dobrim pjesmama, kako bi sebi obezbijedili dobre hitove, kojima će se kasnije probiti na javnoj sceni i osigurati još veću zaradu.

Među onima koji daju najviše novca su Adil Maksutović, Boban Rajović, Rada Manojlović, Aca Lukas, Ivana Selakov, ali Ana Nikolić ih je sve prestigla i postala vlasnica najskuplje pjesme na estradi.

Riječ je o hitu “Romale, romali”, sa kojom je ova pjevačica učestvovala na Beoviziji 2006. godine. Ana je ovu pjesmu platila vrtoglavih 30.000 eura, a taj novac je isplatila autoru Kikiju Lesandriću. Ono što on pak tvrdi jeste da je ta pjesma Ani donijela vrtoglavo veliku zaradu.

-Ta pjesma mi je donijela 30.000 eura. To nije velika suma, ako se uzme u obzir to da je Ana Nikolić njom zaradila 300.000 eura – rekao je Kiki za srbijanske medije.

Na drugom mjestu najskupljih pjesama je numera Adila Maksutovića “Laku noć”, za koju je iskeširao 25.000 eura, a pjesma je i nakon toliko godina jedna od najljepših balada.

Pjevač Boban Rajović je pjesmu “Usne boje vina”, koja je njegova lična karta, platio 18.500 eura istakao je da mu se višestruko isplatila.

Rada Manojlović pjesmu “Pola dva” platila je 10.000 eura, a kako bi sve izgledalo svjetski, pjevačica je za spot izdvojila još 20.000 eura, ukupno 30.000 eura.

– Pjesme su mnogo skupe, kao i spotovi. Bez 10.000 eura ne možeš ni razmišljati da snimiš nešto. Koliko sam novca uložila u karijeru, mogla sam da kupim veliki stan u centru Beograda – rekla je Rada u jednom intervjuu.

Duet “Omaklo mi se”, Ace Lukasa i lvane Selakov, zajedno sa spotom koštala je 15.000 eura. Aca i Ivana napravili su pun pogodak ovim ulaganjem, jer im se, prema njihovim riječima, ta pjesma višestruko isplatila.

Izvor: Avaz