ŠTEK! OVDE SE NALAZI LJUBAVNO GNEZDO TOŠIĆA I ANE JOVANOVIĆ: Duško za ljubavnicu iznajmio stan u kojem se TAJNO viđaju! (FOTO)

239

Duško Tošić iznajmio je stan u širem centru Beograda kako bi mogao na miru da se viđa s ljubavnicom Anom Jovanović, bivšom suprugom muzičara Peđe Jovanovića Blizanca, saznaje Kurir. Naša ekipa posetila je juče kraj u kom se nalazi “ljubavni štek” fudbalera i dizajnerke kupaćih kostima, a jedna komšinica nam je otkrila da ih je sretala zajedno.

Otkako je naš list ekskluzivno objavio da je popularni sportista, iako i dalje u braku, zapravo u tajnoj vezi s atraktivnom brinetom, u javnosti se podigla velika prašina. Njih dvoje su već neko vreme viđani po beogradskim lokalima, na proslavama, a raskrinkani su tokom boravka u Dubaiju, gde su došli odvojeno.

U Beogradu su se viđali u iznajmljenom stanu, što nam je potvrdila i stanarka, koja nas je molila da joj se ne objavljuje ime. Komšinica koja živi baš u toj stambenoj jedinici u kojoj se viđaju Duško i Ana potvrdila nam je da je videla fudbalera u ulazu dva-tri puta.

– Bio je tu taj fudbaler, znam da je on muž od one pevačice. Dva-tri puta sam ga srela u zgradi. Bio je u društvu neke visoke, zgodne devojke. Nije u pitanju njegova žena, to bih znala, prepoznala bih je, nju znam – kroz smeh je počela komšinica i dodala da je bezbednost u toj luksuznoj zgradi na nivou.

– Možda i češće dolaze, ali parkiraju se u garaži i odlaze u stan. Ovde u zgradi živi nekoliko stanara, a nekoliko apartmana je za izdavanje. Oni su, mislim, na spratu, gde su neka stolica i ogledalo. Svaki sprat je različit, ovo je luks zgrada, imamo i obezbeđenje na ulazu, ne može svako da uđe. Diskrecija je zagarantovana – završila je gospođa.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt s Duškom, kao i sa bivšim suprugom njegove ljubavnice Ane Jovanović, ali nijedan od njih nije odgovarao na naše pozive. Peđu smo zvali i slali mu poruke, ali se on nije oglašavao. Podsetimo, muzičar i njegova žena razveli su se nakon što je on saznao za njene afere, između ostalog, i za romansu sa fudbalerom.

Kurir