ŽARILA I PALILA POČETKOM 2000-ih Prešla je put od pjevačice do direktorke, a evo gdje je danas Jellena (FOTO)

76

Pjevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jelena sa dva L, ostala je upamćena po svojim velikim hitovima ”Sve sa sebe skinuću”, ”Plakaćeš ko žena”, ”A ti si lep”, i mnogim drugim.

Na scenu je kročila kao pjevačica grupe “Koktel bend”, zatim je započela samostalnu karijeru, ali se nakon nekoliko godina sklonila sa scene iako je pjevala s vremena na vrijeme.

U međuvremenu se udala za oficira Komnena Lalovića, a prije toga se našla na funkciji direktora javne ustanove. Bavila se i marketingom, ali je željela da se oproba i u diplomatiji.

– Dosta sarađujem sa strancima, vole me diplomate i ja volim njih. Obično ljudi kažu da svi hoće u diplomatiju. Za to mora da se završi škola. Rad sa strancima, muzika, sport – to može. Svašta me je od poslova snašlo, možda će i to. Nisam željela da budem ni direktor javne ustanove, pa sam bila. To je došlo samo po sebi. Što se tiče Skupštine, pitali su me i za to. Skupština mi je dosadna sama po sebi, bilo mi je zanimljivo da ih gledam dok sam bila trudna. Ali, ne bih ušla u Skupštinu. Više bih bila savjetnik, dio nekog tima – rekla je prije nekoliko godina Jelena.

Za Blic nekadašnja pjevačica je priznala da uživa u danima majčinstva i u odgajanju sina Stefana.

Novi.ba