OTKRIVAMO POZADINU BEKSTVA SLOVENAČKE ZVEZDE IZ SARAJEVA: Mafija zapretila Senidi: Proći ćeš gore nego Maja Berović

69

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, u junu prošle godine nije napustila Sarajevo i vratila se u Ljubljanu zbog koronavirusa i zatvaranja granica, već zbog ozbiljnih pretnji, saznaje Kurir. Slovenačka zvezda odlučila je da prekine saradnju sa takozvanom estradnom mafijom i da samostalno nastavi karijeru, što se njima nije dopalo.

Naš izvor blizak Senidi otkrio nam je da je ona već neko vreme bila nezadovoljna, jer je od nastupa dobijala svega nešto više od 30 odsto, a ostatak je išao sarajevskim saradnicima, takozvanoj estradnoj mafiji, o čijem je nelegalnom poslovanju Kurir pisao u oktobru prošle godine.

Jedan njen prijatelj, čim je saznao šta se planira, kontaktirao je sa Senidom i rekao da joj je bolje da se skloni iz Sarajeva na neko vreme, što je ona i uradila i odmah krenula put Ljubljane. Preneo joj je da su njeni bivši saradnici rekli da će proći gore od Maje Berović, kojoj je pucano na kombi u kojem su bili njeni muzičari, a ona je sve to gledala iz drugog automobila, a bačena joj je i bomba na kuću kada je rekla da prekida saradnju. U medijima se tada pojavila informacija da je Hajdarpašićeva prekinula poslovne obaveze zbog toga što je pozitivna na koronavirus, ali su to iz njenog tima demantovali. Kao opravdanje su naveli da je slovenačka vlada iznenadno pooštrila uslove za ulazak svih putnika iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Kosova i naložila obavezan dvonedeljni karantin za svoje građane koji dolaze iz tih područja.

Kurir