Dok pjevači kukaju, Brena za Viktorov auto dala 150.000 eura: Jedini on ima takav u Srbiji, a na tablicama njegovi inicijali!

281

Pjevačica Lepa Brena sinu Viktoru je kupila navodno automobil vrijedan 150.000 eura. Pjevačica je svom mlađem sinu Viktoru Živojinoviću kupila automobil od čak 150.000 eura, častila ga je najnovijim modelom BMW M5 F90 ne žaleći ni eura. Nasljednik dinastije Živojinović tako je postao prvi vlasnik ovog skupocjenog četvorotočkaša u Srbiji.

– Automobil koji je Brena kupila sinu proizveden je 2020. godine i u cijelom svijetu ima samo sto takvih. U našu zemlju je uvezen jedan – Viktorov. Kada je dobio kola, odlijepio je od sreće – kaže izvor blizak porodici Živojinović.

On dodaje da je Viktor odmah želio da obilježi svoju mašinu, pa je na kola stavio personalizovane registarske tablice.

– Platio je 87.532 dinara da bi na tablicama pisali njegovi inicijali, plus je morao da iskešira novac i za redovnu registraciju, koja košta oko 270.000. Čim je registrovao kola, odmah ih je provozao. Oduševljen je kolima! Stalno bi se vozikao.

Pošto Živojinovićev BMW ima čak 600 konjskih snaga, mama Brena je upozorila sina da bude oprezan dok vozi.

– Taj automobil je prava zvijer! Maksimalna brzina mu je 250 kilometara na sat, ali može biti povećana i na 305. Prema zvaničnim podacima, taj model za tri, četiri sekunde može da dođe do stotke, a samo jedanaest sekundi mu treba da ubrza od nule od 200 kilometara na sat. S obzirom na to da je Viktor ipak klinac, koji ima samo 21 godinu, Brena je morala da obavi ozbiljan razgovor s njim prije nego što mu je dala ključeve u ruke. Upozorila ga je da mora da poštuje propise i da vozi obazrivo.

Zanimljivo je da Lepa Brena posljednjih mjeseci troši novac više nego ikada. I dok njene kolege kukaju kako nemaju para jer ne nastupaju zbog koronavirusa, pjevačica putuje po bijelom svijetu, kupuje nekretnine i automobile:

– Brena već godinama ne živi od pjevanja. Ona i njen muž Boba Živojinović uvijek su pametno ulagali novac, imaju nekoliko biznisa tako da za njih nema zime ni kada je cijeli svijet u krizi – objašnjava naš sagovornik.

Podsjetimo, Brena i Boba uživaju na Maldivima, dok Viktor sa djevojkom Sandrom Miljaković uživa na srpskoj planini, gdje Živojinović svaki trenutak provodi na snijegu i u vožnji skuterom.

Živojinovići imaju pravi vozni park! Oni pored Viktorovog BMW-a, imaju još šest automobila: “bentli”, “mercedes” S klase, “ford eksplorer”, “majbah”, “rendž rover” i “porše panameru”. Njega je Brena kupila svom starijem sinu Stefanu Živojinoviću za 28. rođendan. Platila ga je čak 130.000 eura, pa Stefan u prvi mah nije želio da prihvati skupocjeni poklon. Međutim, sada ne izlazi iz tog automobila.

Izvor: Informer