15.000 eura pukla za operacije lica i tijela: Ana Korać priznala zašto se stalno svađa sa Davidom, a čak 50 eura daje za džempere svog psa!

79

Ana Korać konstantno ulaže pozamašne sume novca u estetske korekcije, a do sada je, kako sama ističe, potrošila pravo malo bogatstvo na to da bi izgledala što ljepše i atraktivnije.

– Operacije sam platila 15.000 eura. Svako treba da promijeni na svom licu i tijelu ono što mu se ne dopada, samo treba da nađe stručnjaka iz oblasti estetske hirurgije kako ga neki šarlatan ne bi unakazio – izjavila je rijaliti zvijezda.

– Nikad me niko nije pitao da sa mnom bude za novac. A najgore udvaranje mi je svako u kom muškarac priča kako ima avione, kamione. Ne podnosim kada mi neko izavdi ključeve na sto jer misli da time može da me fascinira. Od takvih bježim kao đavo od krsta.

Sa partnerom Davidom Dragojevićem se kako ističe uz osmijeh, najviše svađa oko novca.

– David nije ljubomoran. Najviše se svađamo oko toga što ja mnogo novca trošim na glupost. Ali kako trošim na sebe, toliko trošim i na psa Stikera. Kupujem mu svašta. Samo jedan njegov džemper košta 50 eura, a ja ih imam i previše – dodala je Ana.

Izvor: Informer