RECESIJA: Poznata glumica prodaje svoje utočište

203

ODBACENA (3)

Ko ne bi volIo da provodi tople ljetnje noći opuštajući se u ovom fantastičnom dvorištu koje pruža maksimalnu privatnost i neizmjeran luksuz? Upravo je ovo jedan od razloga zašto Sreejita De atraktivna indijska glumica koju imamo prilike gledati u najgledanijoj seriji u BiH „Odbačena“ koja se emituje na OBN TV svo slobodno vrijeme provodi u ovoj divnoj vili. Danas, međutim, Sreejita ovu vilu prodaje.
Kako bi sebi ovo zdanje priuštila mlada glumica podigla je ogroman kredit ali zbog luksuznog načina života na koji Se navUkla ali i smanjenja prihoda više nije u mogućnosti da redovno izmiruje kredit piše indijska štampa pozivajući se na izvore bliske mladoj glumici te je primorana da proda ovu velelepnu vilu.
„Pokušala je na sve načine da ne dođe do ovoga. Na žalost kako su sicrpljene sve opcije De je primorana prodati kuću u kojoj je provodila svo slobodno vrijeme a nerijetko je u nju pozivala i prijatelje. Nadam se još uvijek da će nekako uspjeti riješiti financijske probleme i zadržati svoju mirnu luku“ ispričala je Sreejitina prijateljica koja je zamilila novinare da joj ne spominju ime.

Forsyth Lodge, India
„Kućica“ se nalazi u Suratu, lučkom gradu u indijskoj državi Gudžarat, površine je oko 280 m2 i nalazi se na placu površine 20 000 m2. Podsjećaranja radi Surat predstavlja svjetski centar rezanja i brušenja dijamanata. Tu se reže i brusi 90% svjetske proizvodnje dijamanata ili 55% svjetske vrednosti dijamanata.
U eksterijeru preovlađuju različite ambijentalne celine i mnogobrojni prostori koji su namenjeni opuštanju i druženjima. Cijelo dvorište podseća na bajkovit prostor u potpunosti podređen relaksaciji.
Pojavile su se i informacije da će Sreejita karijeru u Bollywoodu zamjeniti karijerom u Hollywoodu, glumica je dobila ponudu koju ne želi da prokocka te je prema pisanju indijskih portala već spakovala kofere .

Seriju „Odbačena“ u programu OBN TV možete pratiti svaki dan.