Sramota: Kenanu je otac dvije sedmice ležao u bolnici, ali ga produkcija nije obavijestila o tome!

289

Sarajevskom manekenu i učesniku rijaliti programa “Zadruga” Kenanu Tahiroviću je preminuo otac od posljedica koronavirusa.

Tužnu vijest potvrdili su ranije i na njegovom Instagram profilu.

Kenan je zadrugarima u hotelu pričao kako je predosjetio smrt svog oca, kao i da je njegova majka pred svoju smrt predosjetila šta će se dogoditi.

– Majka je osjetila to. Prije nego što je umrla, zvala nas je. Umro bih da nisam došao kući tad. Sad mi je krivo što nisam bio tu… – govorio je Kenan.

– Niko nije znao da će biti takvo stanje – rekla je Ermina.

– 72 godine je imao, 73 je trebalo za 20 dana. 7 puta je radio test, bio je negativan i kad je umro tek su tad shvatili je od korone. Ja sam tačno osjetio da se nešto loše dešava, baš sam pričao – pričao je Tahirović.

– Non-stop spominje – dodala je Ermina.

– Kad ode jedno, kad ode drugo skontaš da si sam – pričao je Kenan.

– Imaš braću – tješila ga je Ermina.

– Sutra će brat da dođe po mene do granice. Sad ne mogu ništa da promijenim. Dvije nedjelje govorim da nešto nije u redu. Prije nego što su mi javili rekao sam Rialdi da me zagrli, predosjetio sam. Poslije sedam minuta me zvali na kapiju – ispričao je Tahirović.

Kenan je dodao i to kako je njegov otac dvije sedmice ležao u bolnici. Gledaoci su u komentarima izrazili bijes i ne mogu da shvate kako produkcija nije obavijestila zadrugara o slučaju oca da je u bolnici. Svakako, samim time je bio veći šok za Kenana koji je samo iznenada saznao da mu je otac preminuo.