Potresna ispovijest Veljka Ražnatovića: Postao sam bokser da bih pobjegao od budala sa kojima sam se družio i da ne bih propao!

233

Mladi bokser Veljko Ražnatović, sin folk pjevačice Cece, cijelog svog života bio je u sjenci poznatih roditelja Svetlane Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. On je sada do detalja i nikada iskrenije pričao o svom privatnom životu i borbama koje je vodio u mladosti.

– Postao sam bokser kako bih pobjegao od noćnog života i budala sa kojima sam se družio. Kada sam shvatio da se raspadam od noćnog života i od budala koje su me tada okruživale, prelomio sam u glavi i rekao sebi: “Biću sportista, bokser.” Počeo sam da se bavim plemenitom vještinom jer sam uvijek imao potrebu da prihvatim izazov. Želio sam da dovedem sebe u savršeno fizičko stanje, da budem najjači što mogu – kaže Veljko.

Prije boksa, Veljko je igrao fudbal i košarku.

– I kada sam trenirao ta dva sporta, davao sam sve od sebe, ma 200 odsto. Međutim, uvijek u timu imaš nekog ko nije takav i to me pojede. Pritom su me nervirali fudbaleri. Dođu sa obrijanim nogama, nose čudne frizurice… Ovako sam sebi odgovaram za greške, ali i za uspjehe sam najzaslužniji. To mi je mnogo poštenije. Nadam se da ću biti svjetski šampion. To mi je želja i, ako Bog da, ispuniće se.

– Ukoliko se ubrzo riješimo ove korone, nadam se da bih možda u 2021. godini mogao na megdan za evropsku titulu. Nakon toga, Bože zdravlja, juriš i na svjetski tron. U svakom slučaju, planovi u 2021. su mi da budem veoma aktivan što se boksa tiče i da se plasiram u top 50 boraca na svijetu. Volio bih da imam bar tri-četiri profi meča u narednih 12 mjeseci, a pored toga boksovaću i u amaterskoj kategoriji za Sombor u Prvoj ligi Srbije – objašnjava Ražnatović u razgovoru za Informer.

Mladi bokser se oženio krajem prošle godine, a prije šest mjeseci postao je i otac. Njegova supruga Bogdana rodila je sina Željka, a Veljko se trudi da uskladi obaveze oko boksa kako bi što više vremena provodio s najbližima.

– Sad moj dan izgleda tako što ustajem rano i odmah poslije doručka treniram oko sat vremena. Vratim se kući, budem sa porodicom, pa po podne opet na trening. Čim sam u sparing borbama počeo da pobjeđujem momke koji su imali po 60 mečeva iza sebe, odlučio sam da pređem u profesionalne vode. Vjerujem da sam na dobrom putu, ali vrijeme će pokazati – ističe on.

Izvor: Informer