BOSANAC SE POKLONIO, MARIJA TRAŽILA DUET! Takmičar oduvao sve u Zvezdama Granda a onda počeo da plače! Ti si ono što tražimo već devet godina!

6651

Hanad Džehverović i Isak Šabanović iz Bijelog Polja, verovatno su pobednički tim za večeras u Zvezdama Granda.

Rok duel, koji je izgledao više kao nastup a ne borba za opstanak, završio se rezultatom 6:4 u korist Isaka, novog Milijevog kanididata, a oborio je sa nogu ne samo žiri već i publiku u studiju.

Isak se opredelio za pesme ”Stipu gatipa” od Tife i ”Oprosti što te volim” Željka Bebeka.

Kako je Isak dobio pet glasova već nakon prve strofe prve pesme, a zatim i šesti na kraju pesme, kandidat je od šoka po završetku počeo da plače u uglu scene, kada mu je prišao mentor Mili da ga uteši. Žiri je bio na nogama i ispratio ga uz gromoglasan aplauz a onda je Đorđe David rekao – Ovakav duel se neće ponoviti.

– E ovako, Hanade bilo je nesigurnosti, ali bio si dobar. Isak te je pomeo. E sad moram ustati, jesi ti moj Bosanac ali pomete nas ovaj Crnogorac. Majstore Isače, ti si sve ono što ja zagovaram devet godina koliko sam ovde. Ti si pokazao šta je muzika i šta je ljubav i evo doći ću da ti se poklonim- rekao je Boske i izazvao more suza kod kandidata.

Marija Šerifović, poznata po tome da oseća energiju drugih ljudi, pročitala je kandidata na ”prvu”- Ti u sebi imaš miks sumanutih emocija ali vidi, put od ”Zvezdi Granda” i onoga što tebi pripada jako je dugačak, odvratan, trnovit i težak. Ja ovo do sada nisam nikome izgovorila, a evo sada ću. Ti ćeš sa mnom pevati duet!

Mili je takođe komentarisao ovaj par, opčinjen obojicom- Tvoju energiju i ples Hanade, nisam u životu video. Svaka ti čast. A ti Isače, evo zašto sam te odmah uzeo na audiciji iako si samo tri reči otpevao. Pre par godina uradio sam rok album sa Tifom, Dadom i tako dalje. A Brega mi je rekao da je taj album pravi prikaz rokenrola za 21. vek a to je album koji bih ja voleo da ti pevaš. To je bila moja ideja!

Kako je Isak dobio svih 6 glasova, čekala se njegova odluka koga će uzeti za mentora- Ostajem kod Milija! On me je uzeo i ostajem veran.

– Ovaj dečko je iskren do srži i neće ga prodati, to je rokenrol- iskomentarisao je David kandidatovu odluku.

Foto: D. Milošević
Grand.online