Miki Đuričić počeo da živi sa ženom i kćerkom, bavi se proizvodnjom mesa od mangulica!

194

Prije skoro četiri mjeseca, Miki Đuričić je dobio kćerku Dunju. Iako je tada pričao da sa majkom svog djeteta ne planira da živi, ali da će priznati dijete i plaćati alimentaciju, sada se sve preokrenulo.

– Od kada je prvi put vidio bebu, Miki je potpuno odlijepio. Jednostavno, shvatio je šta su mu prioriteti u životu, otišao je u Krčedin gdje živi Angelina i razgovarao sa njom. Ona se sa djetetom preselila kod njega u Kupinovo, a Miki se potrudio da kuću koju je dogradio sredi cakum-pakum, tako da sada njegove dvije princeze uživaju. Za kćerku je spremio posebnu sobu i preuzeo sve oko bebe.

– Nije mu teško da je presvlači, hrani, prokuhava flašice, izvodi u šetnje, a u kuhinji je i dalje glavni. Ma totalno je druga osoba. Više ga nema ni u lokalnom kafiću gdje je uvijek pio jutarnju kafu sa ortacima, kao ni u obližnjoj kladionici odakle nije izlazio. Niko ga ne viđa, osim kada dođe u prodavnicu po nabavku hrane – otkriva jedan od Mikijevih komšija iz Kupinova za Star i objašnjava:

– Glavni prihod ima od proizvodnje mesa od mangulica koje gaji više od godinu dana. To mu dobro ide i ne planira da mijenja taj biznis. Pare od rijalitija je uložio u gradnju kuće i opremanje, a jedan mali delić je ostavio na račun za kćerkino školovanje. Sada baš uživa, postao je pravi porodični čovjek, pa ni mi koji ga poznajemo od djetinjstva ne možemo da ga prepoznamo. Ali drago nam je da se sredio konačno, jer nije on baš u cvijetu mladosti. Bolje ovako sa ženom i djetetom da bude, nego po rijalitijima i kladionicama gdje je i izgubio sve pare proteklih godina – objasnio je jedan od komšija koji je i sam zaprepašten Mikijevim ponašanjem i pozitivnom promenom.

Izvor: Star