NAKON ZVEZDA GRANDA, POJAVILA SE I U NIKAD NIJE KASNO! Željka Jurišić i dalje kida kako pjeva, Šemsu skinula u originalu!

603

Za nekadašnju učesnicu “Zvezda Granda”, Željku Jurišić(43) iz Živinaca još od malena govorili su joj da će biti pevačica, a pevanje je zaista postalo njena ljubav.

Kao devojčica pevala je u horu i učestvovala na amaterskim takmičenjima, pa i “Zvezdama”, ali nikada se nije profesionalno ostvarila, te danas radi kao zaštitar.

Supruga je upoznala u kafani i on je njena najveća podrška.

-Sa 43 godine ću ja možda ja da ostvarim nešto što je neko sa 20- rekla je Željka i dodala da nema tremu kada treba da peva- Ja mogu da pevam pred milion ljudi nemam tremu ali kad treba da progovorim ja sam gotova.

Za večerašnji nastup odabrala je pesmu “Sve samo s tobom ne” od Šemse Suljaković.

Moramo priznati da je bila u pravu kada je rekla da nema tremu što se tiče pevanja, a nakon optevane numere došao je red na žiri da da svoje komentare.

-Ja pesmu nikad ćula ali vi ste je tako moćno otpevali da bi neko pomislio da mi je to omiljena pesma, ja nisam mogla da sedim mirno- rekla je Sanja.

Daša je pohvalio kako sigurno peva i kako ima dota prijatelja iz Živinaca te su se te simpatije prenele i na nju- Odlično zaista!

Željka izabrala si pravu pesmu za svoj stil, ali voleo bih da čujem i neki drugi žanr mislim da možes sve da pevaš tako pevaš- zaključio je Mare.

Foto: D. Milošević
Grand.online