Morske avanture slavne glumice

201

ayca-varlier-guzeller-galerisi-fotograflari-25

Ayca Varlier je jedna od najljepših turskih glumica koje imamo prilike gledati u ulozi (Sabihe) u popularnoj turskoj seriji „Jesen“ koja se emituje na OBN a uz koju žene u vrijeme Svjetskog prvenstva u Brazilu pronalaze vrijeme za sebe. Iz Turske nam dolaze fotografije i priča o atraktivnoj glumici koja lijepo vrijeme koristi da uživa u morskim avanturama. Osim što uživa u svakodnem krstarenju na jahti, glumica dozu adrenalina pronalazi u skakanju sa padobranom a opet sa druge strane opušta je ronjenje na dubini ispod 20 metara.
„Uživam u miru 20 metara ispod površine gdje se ne čuje baš ništa, to obično praktikujem dan nakon što uživam u skijanju na vodi ili skanju sa padobranom, adrenalinskim aktivnostima. To je za mene ispunjen odmor, ne volim da se po cijeli dan izležavam na suncu. Naravno da se u to uklapa i savršena večera u krugu dragih ljudi“.

I ako na moru provede par mjeseci, svake godine na taj odmor ne ide bez svog psa.

„Na odmor mogu i bez dragog ali ne i bez svog psa, on je naučio da je uvijek uz mene a nerijetko ga vodim i na snimanja. Svi očekuju malog psića ali ostanu iznenađeni akda se pojavim sa svojim Labrador Ritriverom od nekoliko desetina kiligrama.“
Turski mediji pišu da je glumica prije par godina imala neugodne scene na parkingu kada su je nepoznati muškarci pokušali opljačkati i da je tada od dragog dobila Labradora od kojeg se ne odvaja ni jednog trenutka. Nedavno se čak sa njim i slikala za jedan turski modni magazin.