Aleksandra Prijović: Neću da budem samo domaćica!

178

Aleksandra Prijović proteklih devet mjeseci usljed koronavirusa potpuno se posvetila porodičnom životu. Vrijeme provodi učestvujući u odrastanju sina Aleksandra, uživanju sa suprugom Filipom Živojinovićem, ali druženju sa prijateljima u kućnoj atmosferi. Pjevačica je otkrila da li bi se odrekla karijere zbog domaćinstva, a pored toga i brojne druge aktuelne stvari iz privatnog i poslovnog života.

“Što bi moj Braja rekao: ‘Nikada ne bi mogla da vratiš ovo vrijeme i da ga provedeš sa sinom. Sigurno bi putovala i radila’. Tako da sam ja ovih devet mjeseci provela sa sinom, i to je ono što mi je najljepše u ovoj godini”, rekla je Aleksandra sumirajući gdinu na izmaku, te dodala “da ne bi mogla samo da sjedi kod kuće, prima pare i ništa ne radi”, izjavila je Aleksandra.

“Ja i sad sređujem kuću, ali samo da se bavim domaćinstvom – ne. Pa ja sam po prirodi neko ko voli i želi da radi. Teško da bih bila samo kod kuće”, dodala je ona.

Prijović ima zakazan novogodišnji nastup u Beogradu, koji još uvijek nije otkazan. Ona ističe da nije planirala organizovanje dočeka ukoliko zbog epidemiološke stiuacije ne bude pjevala u jednom prestižnom restoranu.

“Ja još ne znam kako ću dočekati Novu godinu. Zaista nemam plan. Vidjećemo kakve će mjere biti za doček, pa ćemo onda isplanitati šta ćemo. Dekorisala sam kuću jer mi je dosadno, pa sam dosta ranije to uradila. Aleksandar je još mali, za dva i po mjeseca će dvije godine. Nije mu baš još sve jasno toliko oko novogodišnje euforije. Počeo je da skida kuglice sa jelke, ali smo mu objasnili da ne radi to, pošto sve razumije šta mu se kaže. Puštamo mu dječije pesmice ‘Deda Mraze’, pa ulazi polako u priču”, rekla je Aleksandra.

Izvor: Nova.rs