ASMIR GRABUS prevaren u Konjicu!!!

203

10441414_307279602764969_3628362758502596603_n

Da estrada nije laka odmah na pocetku se uvjerio mladi pjevac ovogodisnjeg ZMBT 6..

Asmir je u subotu imao zakazan nastup u Konjicu tacnije u City pub…Dogovor oko fixne cijene nisu uspjeli postici pa je zatim Asmir pristao ici na ulaz gostovati uz garanciju.

Nakon bezbroj poziva od strane kluba da Asmir gostuje kod njih i da ispostuje svoju publiku koju ima u Konjicu je pristao da dodje.

Tu noc je BIH igrala svoju utakmicu sto je gazdama cluba bilo jasno ali su ipak odlucili da dovedu Asmira iako su bili spremni na rizik.

Slaba posjeta u clubu moze se prepisati zbog Nogomete Reprezentacije BIH koja je tu noc igrala najvazniju utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Brazilu kao i samim vlasnicima kluba koji ne posluju dobro i gdje su i promjenili ime cluba bivsi Alibi, sadasnji City Pub u nadi da ce im se posao popraviti, ali na nacin koji su pokazali prema pjevacima morat ce opet mjenjati ime cluba ili vlasnike jer utvrdjenom metodom vlasnika kluba nece im polaziti vise za rukom da prave posao preko ledja pjevaca koje na kraju ne isplate..

Da club City pub nije omiljeno mjesto Konjicana potvrdjuje i podatak od samih Asmirovih fanova na fb koji su kazali da zbog Asmira dolaze tu, inace ne dolaze uopste tu u provod jer su gazde nekorektne.

Gazde nisu ispostvovale dogovorenu garanciju nego su samo dali za putni trosak sto ih ne opravdava s obzirom da ce se los glas prenijeti po estradi o njima za malu razliku izmedju putnog troska i granacije.

Neka im sluzi na cast i opomena svim pjevacima da nema tu kruha za njih i da ne nasjedaju na dogovore izmedju pomenutog cluba bez da uzmu sav novac unaprijed.

Asmirova karijera ide dalje i ovaj cin samo ce ga ojacati ,a takve”gazde” i slicne njima unazaditi, porucuje Grabus!