Nakon Nadeždinog ulaska u Zadrugu u program uživo se uključila Tomina majka!

193

Nadežda Biljić se pridružila zadrugarima u Bijeloj kući, gdje će ostati sedam dana, kao specijalni gost. Nadežda se odmah suočila sa nevjenčanim suprugom Tomom Panićem, koji ju je javno prevario, a tom prilikom mu ne prenijela da je njegova majka Jasmina podržala njegove afere u rijalitiju, kao i da ju je nazvala ”k..vom”, te da je od samog početka nije voljela, jer je zaljubljena u svog sina.

Jasmina se sada oglasila uključenjem u emisiju kod Dušice, a nije krila koliko je bijesna zbog nastupa bivše snajke i svega što je iznijela o njoj i njenom sinu.

“Da li je realno da mu iznosi sve laži? Dobro se zna da ja njoj nisam uputila nikada ružnu riječ, a kamoli da sam je nazivala ”k..vom”, ovo je dno dna što ona radi! O meni sve najgore, a dala sam i dokumentovala porukama da je nisam vrijeđala, treba da je bude sramota! Ne mogu da vjerujem šta radi, ja sam nju u nekim situacijama čak i štitila, a ona mi ovako vraća”, poručila je Tomina majka.

Podsjetimo, Nadežda je ušla na sedam dana, a onda se obratila i Tomi.

“Dobro veče svima, ja sam Nadežda Biljić nezaposlena. Muža nemam slobodna sam žena, imam nešto za muža u koferu, ne znam što bježi”, rekla je Nadežda.

“Pošto mama nije imala vremena da ti javi od pljuvanja mene, dijete nam više nema sondu. Niko te od nas ne mrzi, tašta ti je rekla da joj ništa ne duguješ, ja te ne mrzim, nadam se da će ti ovo biti lekcija, majka ti je poželjela da nađeš ljubav u “Zadruzi 4″, podržavala te je i sa Milicom, Paulom, Draganom. Dete je dobro, dobija na kilaži. Pare nisu potrošene. Došla sam da zaštitim dijete, jer će o djetetu govoriti kako mu je mama k..va jer se j…la na Uskrs”, govorila je Nadežda.

Izvor: Pink.rs