BORA SANTANA BRIZNUO U PLAČ! Ermina ga urnisala, progovorila o tužbi, a onda ga ubeđivala da sve PRIZNA: On PLAKAO kao malo dete!

307

Bora Santana nije mogao da da dođe sebi, pa je briznuo u plač zbog afere sa Mirelom Kemez, a zadrugari su se okupili oko njega kako bi ga utešili.

Ermina Pašović koja je najavila tužbu protiv Bore, jer joj je p.ovao dete, prišla mu je kako bi se pomirili.

– Borice, ej, ‘ajde smiri se, izađi napolje i smiri se! Ermina, kaži mu da nećeš da ga tužiš! – pričala je MIljana.

– Skloni mi se s k*rca! Boro, hoćeš li sa mnom da pričaš? Zagrli me! Boro, ako ti šta znači, ja te stvarno tužiti neću. Ja sam samo htela da ti nanesem bol kao i ti meni. Boro, napolju se sve to zna, kada budeš izašao, videćeš koliko sam te branila, pitaj Milana nek ti on to potvrdi. Priznaj, Milica ako bude htela nek ti oprosti. – rekla je Ermina.

– Ja u to ne verujem, meni je to previše bolesno da bih poverovala – rekla je Tara Simov.

– Koje troje ljudi ti je reklo? – upitao je Bora.

– Ne mogu da kažem, ja ću ti to reći napolju, Boro istina je, videćeš da jeste istina. Još si sam rekao jednoj ženskoj osobi, kojoj nisi smeo da kažeš nikako, a ona je odmah proširila dalje – rekla je Ermina.

– Sve isričaj i budi Tito, šta god da se desilo, nešto fali, ne bi se ti osećao tako, ne možeš ti mene isfolirati. Da je najgore – reci, ovako ispada da non-stop lažeš, lepo ti je Milan rekao, to ti je rešenje, da kažeš sve, samo to i ništa više – rekao je Zola.

Kurir