ZVEZDE GRANDA: Mirza Selimović zasluženo otišao u veliko finale!

307

10330431_784543818222298_4947290791168547362_n

Od samog početka ovogodišnje sezone ”Zvezde Granda”, mladi talentovani momak iz Srebrenika Mirza Selimović kupi samo najbolje komentare od publike, ali i od stručnog žirija.

Iza njega su uglavnom samo odlične ocjene, jeza svih prisutnih tokom njegovog izvođenja, suze radosnice na licima, te mnogobrojni aplauzi. Sigurno ćete se svi složiti sa nama, da je sve to Mirza i zaslužio još mnogo prije  svega ovoga, naime njegov ogroman trud je i više nego očigledan.

Večeras nam se pod rednim brojem 5 predstavio sa pjesmom Zdravka Čolića – Kao moja mati, a potom i pjesmom Dženana Lončarevica – Putnička. Iako je žiri oklijevao da kaže ko je večeras bio najbolji, jer su po njima svi bili odlični, Mirza je odnio najveći broj njihovih glasova, što mu je omogućilo uduplavanje sms poruka publike.

Nakon zbira bodova, na Mirzinom licu se razvukao onaj najljepši iskreni osmijeh koji je prisutan skoro pa uvijek, ali večeras je bio poseban, jer sigurno nije mala stvar dobiti samo riječi hvale od tako velikih imena koja sjede na poziciji žirija.

Zahvaljujući Mirzinom ogromnom trudu, volji, želji i ljubavi prema muzici, Mirzinoj mnogobrojnoj publici koja nije štedila na glasovima ni u jednom trenutku, stručnom žiriju koji je prepoznao kvalitet, Mirza je prošao i ovaj krug, i time se plasirao u veliko finale!

Čestitamo, od srca.

E. Dautović