Sestra Kristijana Golubovića preklinje za pomoć: Bato, pošalji mi pare, nemam ni za lijekove!

277

Kristijan Golubović obilježio je u subotu slavu Aranđelovdan, ali zbog trodnevnog dana žalosti na skroman način, bez muzike, koja je trebalo da mu dođe u “Zadrugu”, pa je sa ostalim zadrugarima, koji 21. novembra proslavljaju istu krsnu slavu čitao pisma najbližih i otvarao poklone.

Njemu je stigla potresna poruka od sestre Kristine, koja tvrdi da je u međuvremenu ostala na ulici i bez dinara iako joj je on, navodno, obezbijedio sve prije ulaska u rijaliti.

– Ćao, bato! Srećna ti slava, samo da znaš, pratim svaku “Zadrugu”, željela bih da te podržim i kažem ti da ne padaš ni na kakvu vrstu provokacija. Bato, znaš koliko si psihički jak i stabilan. Znaš dobro zbog čega si ušao i za šta se boriš, a kada dođe trenutak, nema svađe, zapamti to.

– Kada god gledam, nije mi prijatno, potresem se, plačem, znam dobro da ti nije lako i da moraš da izdržiš. Oko tebe sve sami ološi… Isto mi je drago što su Čorba, Mišel, Aleks i Zvezdana pored tebe i ovim putem ih podržavam – dio je pisma koje je Goluboviću pisala sestra, u kom dalje stoji:

– Što se tiče mog života, moram da ti se povjerim. Ono što smo se dogovorili i što si mi obećao nije ispunjeno. Izašla sam iz onog stana, trenutno sam u Zemunu. Mislim da nije u redu to što si me ostavio na ulici i bez dinara. Ne znam šta se desilo da meni nije proslijeđen novac koji si mi obećao.

– Situacija je užasna, ne mogu da se zaposlim, korona je u mahu. Toni isto tako radi dosta slabo, kod njega isto skraćeno vrijeme, do 21 čas se radi. On plaća svoj stan sa djevojkom i kredit mu skidaju. To što mi Toni nešto kupi za hranu dam ovim ljudima što su me primili kod njih. Jako mi je teško jer zdravstveno nisam baš dobro, a doživjela sam da sam na ulici u 51. godini, sramota. Boži sam rekla da sam na ulici, ali se on nije ponudio za bilo kakvu pomoć. Niko nije pitao treba li mi za lijekove. Jedino ko može da mi pomogne i treba da mi pomogne si ti, bato moj. Zamoliću te da u lajvu poručiš Boži da mi donese novac za stan, život i lijekove. I samo da te pitam, zašto svoju sestru i djecu pozdravljaš samo jednom? Da li sam to zaslužila?!

Pored ovih dirljivih riječi, sestra je Kristijanu poslala i poklone u vidu šolja, ikona i jednog anđela.

Izvor: Republika.rs