Ona je rodila Mikiju Đuričiću dijete, izaziva strah, niko ne želi da je pogleda: Čekajte da čujete čime se bavi!

237

Miki Đuričić je pčelar,radio i televizijski voditelj koji je na sebe skrenuo pažnju učešćem u mnogobrojnim rijaliti programima. Rođen je 13. marta 1977. godine u Kupinovu, u Sremskom okrugu.

2009. godine je konačno pobijedio u serijalu „Velikog brata“ pod nazivom „VIP All Stars“. Veći s.kob je imao sa Draganom Marinkovićem Macom sa kojim se zamalo pot.kao.

Osvojio je nagradu od 50.000 eura, ali time nije bio pretjerano oduševljen. 2013. godine se prvi put našao na „Farmi“, ali nije dugo izdržao. Priča rediteljke Jelene Golubović ga je toliko istjerala iz takta da ju je g.đao ciglom koja je, srećom, pala daleko od nje.

Krajem godine je ušao u rijaliti „Parovi“ gdje se zaljubio u glumicu Anđelu Lakićević. Njihov odnos bio je nepredvidiv jer su u jednom trenutku bili dobri prijatelji, a u drugom neprijatelji. Drugi učesnici su Mikiju skrenuli pažnju da ga Anđela samo koristi. 2017. godine Miki je postao član rijalitija „Zadruga“.

U “Zadruzi” je našao novu izabranicu Suzanu Perović, vrlo turbulentan odnos su imali. Se.s mu nije stran pred kamerama, a opet je često govorio da neće više u rijaliti da bi opet ušao u Zadrugu 4.

Osim što ga znamo kao rijaliti igrača kratkog fitilja, duhovitih izjava i zavodnika, nedavno je dobio dijete sa ženom sa kojom nije u braku. Dogovorili su se da naprave dijete, ali u vanbračnoj zajednici. Ona je nastavnica u školi iz Krčedina, miljenica je dijece koju uči, koji je se ponekad boje jer zna biti i stroga.

– Njegova žena je odličan nastavnik – priča za redakciju “Espresa” njena koleginica i dodaje:

– Djeca je naprosto obožavaju, ali je se i boje kada podvikne, umije da bude stroga ponekad, ali samo kada je potrebno!

Izvor: Espreso.rs