Meghna Malik spremna za nove izazove

236

CIJENJENA INDIJSKA GLUMICA MEGHNA MALIK IMA SVE ŠTO U ŽIVOTU JEDNA ŽENA MOŽE DA POŽELI. BRAK, USPJEŠNU KARIJERU ISPUNJENU BROJNIM NAGRADAMA ZA ULOGE U POZORIŠTU, FILMU ILI TELEVIZIJI, SREĐEN PRIVATNI ŽIVOTI SKORO SVAKI NJEN PROJEKT SLAVI USPJEH, ALI NIJE OD ZVIJEZDA KOJE UVIJEK MORAJU BITI VIĐENE. OD IZLAZAKA U KLUBOVE VIŠE VOLI DA SJEDI U TOPLOM DOMU KOJI JE UREDILA BAŠ PO SVOM UKUSU, U STILU „MOJA KUĆA, TO SAM JA“. GLEDANJE FILMOVA ILI ČITANJE KNJIGA. TO SU RIJETKI TRENUCI KADA SE OPUŠTA I O KOJIMA SANJA ČITAVOG RADNOG DANA. DNEVNO SNIMA SERIJE VIŠE OD OSAM SATI, A UVEČE NASTUPA U POZORIŠTU. IPAK, PRIJATELJI KAŽU DA SE UMOR NA NJENOM LICU NE VIDI I DA SVE DOČEKUJE SA OSMJEHOM I BLISTAVIM SJAJEM U OČIMA.

Meghna-Malik

Nemirnog sam i neumornog duha još od malih nogu – započinje svoju životnu priču ova harizmatična Indijka rođena u obrazovanoj i uglednoj indijskoj porodici.
-Sestrinu kćerku odgajam kao majka, imam drugačiji pristup u vaspitanju. Ona, takođe, želi da bude glumica, a ja ću joj pružiti podršku u njenim izborima – poručuje Meghna, koja, kako kaže, sa 43 godine i dalje traži ravnotežu u životu i radi na tome da realizuje sve neostvarene snove i planove. Jedan od njih je svakako borba protiv ženskog čedomorstva i drugih zločina nad ženama u Indiji. To su razlozi zbog kojih će uskoro ući i u politiku.

Glumica je već rezervisana za snimanje nove serije proslavljenog dramaturga Magna Kunkše na kojoj sa radom počinje od sljedeće godine.
– Drago mi je što produkcija misli na mene. Mada sam nedavno završila snimanje jedne serije tako da nemam mnogo slobodnog vremena. Ljude kao što je Kunkše ne mogu odbiti, pa čak ni kada je riječ o manjim ulogama. On je neko ko me je učinio poznatom.
Osećam da sam konačno „pustila korijenje“, a sada je vreme za ubiranje plodova. Bez korjena duboko u zemlji voće truli i ne predstavlja ništa – kaže glumica, zahvalna što njeni ukućani imaju strpljenja za sve obaveze koje ima.

– Nije lako. Moja je sreća da moji najbliži imaju razumjevanja. Oni su fenomenalni životni saputnici i shvataju da imamo različitu dinamiku življenja od tradicionalnih porodica. Od filma do pozorišta, od teatra do televizije, čovek se izgubi i pobrka lončiće, ali oni su tu da me uhvate za ruku, prodrmaju i toplim pogledom podsjete da sve što radim činim za njih. Rezervisala sam jednomjesečno putovanje za svoje najbliže. Odlazimo, šta god se desilo – riješena je Meghna, kojoj je porodica važnija od karijere, a odmor planira da im učini nezaboravnim.

– Želim da putujem i uživam sa mojim najbližim, jednostavno osjećam potrebu da sa njima provedem što više vremena. Moram da iskoristim vrijeme koje nam je preostalo.
– Želim da sa svojom sestrom i njenom kćerkom provedem što više vremena.

– Važno mi je da sestrinoj kćerki pružim podršku jer to manjka mnogim ženama u Indiji. Biti glumica najljepša je profesija za ženu. S vremena na vrijeme ona brine da će je upoređivati sa mnom, ali to su sve faze s kojima se mora izboriti. Mada, voljela bi da bude i hemijski inženjer, pa me ne bi iznenadilo i da se predomisli – ističe ona, dodajući da su posvećenost i odgovornost najvažniji u svakom poslu.

– Po prirodi sam veoma stroga i volim da sve bude po mom. Ponekad sam spremna da eksplodiram ako primjetim da mi nedostaju salvete. To su sitnice zbog kojih ne vrijedi habati živce. Sada to znam, ali i dalje povremeno poludim – iskrena je proslavljena diva Bollywoodske glumačke scene, koja ne podnosi nasilje ni u kom obliku.
– Dan završavam u miru. Uveče izbjegavam da jedem jaku hranu, uglavnom večeram salatu. To mi pomaže da zadržim vitku liniju. Znate, još imam djevojačku težinu od 57 kilograma, mada nikada nisam bila opterećena godinama, i ne plašim se da vidim svoje lice u krupnom planu – završava Meghna Malik svoju ispovijest za poznati indijski magazin. Seriju „Neželjene“ u kojoj popularna Meghna tumači lik Amaji za koju je dobila i prestižnu nagradu možete gledati svaki dan u programu OBN TV.